Hoațe prinse în flagrant într-un hyermarket de un polițist de frontieră aflat în timpul liber

Hoațe prinse în flagrant într-un hyermarket de un polițist de frontieră aflat în timpul liber


Un poliţist de frontieră brăilean, care se afla în timpul liber, a reţinut două femei care sustrăseseră mai multe bunuri dintr-un hypermarket din municipiul Brăila.

În data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 14.20, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, în vârstă de 38 ani, aflat în timpul liber, a observat două persoane de sex feminin care au ieşit alergând dintr-un hypermarket în zona cartierului Viziru, din municipiul Brăila. Cele două erau urmărite de un angajat al complexului comercial, deoarece sustrăseseră mai multe bunuri.

Acţionând cu operativitate, poliţistul de frontieră a procedat la urmărirea persoanelor, reuşind la scurt timp interceptarea şi reţinerea acestora. Concomitent a fost luată măsura apelării numărului unic de urgenţă 112, la faţa locului  prezentându-se în scurt timp un echipaj din cadrul  I.P.J. Brăila.

Un reprezentant al  complexului comercial  a recuperat bunurile sustrase, iar  cele două persoane au fost preluate de poliţiştii din cadrul I.P.J. Brăila, în vederea continuării cercetărilor, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi îl felicită pe poliţistul de frontieră pentru gestul său, apreciind că o astfel de atitudine trebuie să caracterizeze fiecare lucrător din cadrul instituţiei”, se arată în comunicatul ITPF Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top