fbpx
Portokal
Doar șase ani și jumătate de închisoare pentru bruta din Iași care, într-un acces de gelozie, și-a atacat fosta soție a lăsat-o oarbă

Doar șase ani și jumătate de închisoare pentru bruta din Iași care, într-un acces de gelozie, și-a atacat fosta soție a lăsat-o oarbă


Un bărbat din Iași a fost condamnat la șase ani și jumătate de închisoare pentru că și-a atacat fosta soție și a lăsat-o oarbă. A luat foc când această a primit un telefon de la un necunoscut, spun anchetatorii. 50.000 de euro ar trebui să îi plătească, acum, daune morale.

Romică Ababei (54 de ani) a fost căsătorit cu F.B. (46 de ani) până în anul 2003, cei doi fiind implicaţi adesea în conflicte. Deşi ştia că este o fire violentă, femeia a continuat relaţia cu Ababei şi după divorţ, în special datorită copilului pe care cei doi îl au împreună.

Anul trecut, în aprilie, Ababei a mers la casa unde se afla soţia sa pentru a locui împreună cu ea. Până atunci, F.B. locuise acolo cu mama, care însă a plecat, pentru că ştia că Ababei este violent.

Pe 23 aprilie 2019, Ababei şi F.B. au plecat împreună de acasă pentru a rezolva nişte probleme de-ale fiului lor.

Pe drum, individul i-a propus femeii să se recăsătorească. Pentru a se sfătui despre acest fapt, cei doi au mers la o mătuşă de-a bărbatului, unde au consumat alcool.

Spre seară, foştii soţi au mers pe malul râului Bahlui, unde au continuat să consume alcool. La un moment dat, F.B. a fost sunată de o cunoştinţă pentru a fi felicitată cu ocazia unei zile onomastice care tocmai trecuse.

Gelos, bărbatul s-a pierdut cu firea și a atacat-o. Când a văzut-o plină de sânge, tot el a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Un echipaj de poliţie l-a găsit pe bărbat cu sânge pe mâini, pe marginea drumului. Ababei i-a condus în locul unde era victima, ce era în stare de şoc, stând în şezut, pe marginea râului.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de ambulanţă Viaţa femeii a fost salvată de medici, însă, la momentul finalizării procesului, F.B. nu putea, în continuare, să vadă. Ea urmează proceduri medicale, însă şansele să îşi revină complet sunt mici.

În urmă incidentului, femeia a fost mutilată și și-a pierdut vederea, cu mici șanse de a o mai recăpăta.

Pedeapsa inițială dată de judecători este de 6 ani și jumătate de închisoare plus desăgubiri de 50.000 de euro. Avocatul bărbatului a făcut însă apel, considerând că pedeapsa e prea aspră.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top