fbpx
Print this page
Detalii îngrozitoare din dosarul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: a fost lăsată să agonizeze 8 ore

Detalii îngrozitoare din dosarul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: a fost lăsată să agonizeze 8 ore


Apar detalii tulburătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, de la Opera Naţională din Iaşi, găsită în comă în locuinţa ei, după ce, spun soțul și soacra, ar fi căzut pe scările din vila unde locuiește.

Deşi avea mai multe răni, solista a fost lăsată să se chinuie toată noaptea pe un pat. Soţul ei le-a spus anchetatorilor că a găsit-o prăbuşită lângă scări şi a dus-o într-un dormitor, însă procurorii verifică toată povestea.

Cercetările se fac într-un dosar de tentativă de omor. Între timp, starea artistei continuă să fie gravă. Maria Macsim Nicoară este în comă.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost lăsată să agonizeze 8 ore până când soacra ei a sunat la 112 după ajutor. În tot acest timp, ar fi fost abandonată pe un pat după ce, bănuiesc anchetatorii, ar fi fost târâtă de la capătul scărilor până în una dintre camere.

Când un echipaj SMURD a ajuns la ea, solista era deja în comă. În fața medicilor, familia artistei a susţinut că totul a fost un accident.

Diana Cimpoieșu, medic șef UPU-Smurd Iași: “Mecanismul descris de către familie a fost cădere pe scări şi lovire de un zid. Scor de comă GLASGOW 5, cu traumatism cranio-cerebral cu hematom temporal stâng. Medicul de urgenţă a întrebat familia pacientei la cât timp s-a produs acest accident şi a fost informat că în urmă cu câteva ore.”

Soţul mezzosopranei, pianistul Codrin Nicoară, le-a spus anchetatorilor că soţia lui a căzut pe scările interioare ale casei după ce ar fi consumat alcool. La audieri, a încercat să găsească o explicaţie şi pentru cele 8 ore în care nu i-a sărit în ajutor.

Prin intermediul avocatului a transmis varianta lui cu privire la cele întâmplate.

Andrei Horga, avocatul bărbatului: „A auzit-o pe doamna căzând a luat-o de jos, de unde a găsit-o, a pus- o în pat şi a încercat să-i acorde îngrijiri raportat la ce a considerat dumnealui că i s-a întâmplat.

Reporter: Nu a văzut că sângerează?

Andrei Horga, avocatul bărbatului: Nu s-au văzut aceste lucruri decât spre dimineaţă, a început să se umfle când s-a sunat la 112.”

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi un procuror au mers în casa mezzosopranei. Au ridicat ridicat probe şi au făcut fotografii. Varianta ca solista să fi fost împinsă pe scări este încă luată în calcul.

„Medicul legist de la IML Iaşi, pe baza documentaţiei puse la dispoziţie, a concluzionat că persoană vătămată a suferit leziuni cerebrale grave cu punerea în primejdie a vieţii, cu fracturi costale şi de bazin. La PT Iaşi a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procuror la Parchetul de pe lângp Tribunalul Iași.

Internată într-un spital din Iaşi, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este în stare critică. Nu dă semne de recuperare, iar doctorii sunt de părere că următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru ea.

Anchetatorii încearcă să afle dacă mezzoprana avea probleme în căsnicie. Deocamdată, în acest caz nicio persoană nu a fost pusă sub urmărire.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară are 52 de ani, iar pe scena Operei Naţionale din Iaşi este solista de aproape trei decenii.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare