fbpx
Portokal
Foto: obiectivbr.ro Foto: obiectivbr.ro

Pedofil abia eliberat din închisoare, trimis în judecată după ce a fost prins molestând sexual un copil de 8 ani în scara unui bloc din Brăila


Un bărbat de 36 de ani a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală după ce a ademenit un băieţel de 8 ani în scara unui bloc cu intenţia de a-l abuza sexual. Încolţit de locatari, i-a ameninţat cu o şurubelniţă, iar în încercarea de a fugi, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pentru agresiune sexuală pe Augustel Dumitrel Şerban, un bărbat de 36 de ani, cunoscut poliţiştilor după ce a fost condamnat anterior pentru viol asupra unui minor, act sexual cu un minor şi furt. Primul termen în procesul penal va avea loc pe 22 mai 2020, informează „Adevărul”.

Pe 5 iunie 2019, după ce abia fusese eliberat din închisoare, pedofilul din Brăila a încercat să agreseze sexual un băiat de opt ani. Incidentul s-a produs în scara unui bloc din municipiul Brăila, în cartierul Viziru II, iar copilul a scăpat după ce mai mulţi vecini au intervenit şi l-au imobilizat pe agresor până la sosirea Poliţiei, care a fost anunţată la numărul unic de urgenţă 112. 

După cum a povestit unchiul băiatului, cel mic se juca cu mingea la perete şi bărbatul i-a zis să dea o pasă. Avea însă alte intenţii, astfel că l-a dus pe micuţ în scara blocului cu intenţia de a-l molesta sexual. Locatarii blocului au aflat ce se petrece, iar individul a încercat să fugă şi, la un moment dat, a intrat într-un atelier de tâmplărie, unde a spus că ar fi venit să se angajeze. 

Acolo, a luat o şurubelniţă şi s-a apucat să îi ameninţe pe oameni. A fost pus la pământ şi ţinut de locatarii din zonă până la intervenţia poliţiştilor.

Augustel Dumitrel Şerban fusese eliberat din închisoare cu puţin timp înainte de comiterea faptei. Acesta ispăşise o pedeapsă de un an şi jumătate după ce, la sfârşitul anului 2017, a fost prins în timp ce agresa doi copii (de 9 şi 11 ani) în Brăila.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top