Liviu Dragnea, o nouă încercare de a ieși din pușcărie

Liviu Dragnea, o nouă încercare de a ieși din pușcărie


Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, luni, încă un recurs înaintat de avocații lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anunţat că fostul preşedinte PSD nu este programat pentru vreo audiere la ÎCCJ.

„Nici vorbă de o nouă audiere. Domnul Dragnea a avut deja audierea prin videoconferinţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. S-a judecat contestaţia la contestaţia la executare. Din păcate, în videoconferinţă nu s-a auzit nimic din ce spunea dânsul, dar asta e viaţa. Instanţa a rămas în pronunţare. Nu mai e nicio audiere programată", a declarat Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea, fost președinte al PSD, încarcerat pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova pentru angajările fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a înregistrat un nou dosar la ÎCCJ. De data aceasta este vorba despre o contestație la contestația la executare. Mai exact, în primă instanță, magistrații Curții Supreme au decis să respingă solicitarea făcută de fostul lider al PSD Liviu Dragnea, iar decizia a fost contestată de avocații lui Liviu Dragnea.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top