fbpx
Portokal
Clujeni arestați preventiv pentru agresiune sexuală asupra mai multor minori. Până și procurorii au rămas șocați de abuzurile pedofililor

Clujeni arestați preventiv pentru agresiune sexuală asupra mai multor minori. Până și procurorii au rămas șocați de abuzurile pedofililor


Doi bărbați angajați într-un centru comercial din Cluj au fost arestați pentru că ar fi agresat sexual mai mulți copii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani.

Șocant este și că suspecții, de 34 și 38 de ani, se foloseau de un alt băiat, minor la rândul lui, să își atragă victimele. Ororile s-ar fi petrecut inclusiv într-o încăpere din respectivul complex.

Potrivit anchetatorilor, cei doi suspecți acționează încă din 2018.

Se foloseau de un copil de 11 ani, ca să atragă victime din parcuri, de pe stradă ori din alte locuri publice. Minorul le promitea bani și îi ducea indivizilor, spun procurorii. Tot de la ei aflăm că agresiunile ar fi fost comise inclusiv în incinta centrului comercial, într-o cameră tehnică.

Au fost și cazuri în care victimele au fost abuzate în locuința bărbaților. Recent chiar, în perioada februarie-martie, anul acesta. Rudele unui copil agresat și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au cerut ajutor.

Unul dintre suspecți, în vârstă de 34 de ani stătea într-o locuință socială, împreună cu mai multe persoane. Un coleg ar fi sesizat gesturi deplasate la el, însă nu a sunat la 112 pentru că bărbatul ar fi spus despre copilul care-l însoțea că îi este nepot.

Procurorii au aflat că al doilea individ, cel de 38 de ani ar fi agresat sexual minorii chiar în incinta centrului comercial. Suspecții promiteau bani și încercau să-și racoleze victimele cu ajutorul altui minor de 11 ani, mai spun anchetatorii.

Copilul de 11 ani provine dintr-o familie defavorizată. Părinții nu locuiesc împreună, iar mama lui este surdo-mută. Bunicii sunt bătrâni și bolnavi.

Până acum, procurorii spun că ar fi vorba cel puțin cinci victime - toți minori. Bărbații au fost arestați preventiv pentru agresiune sexuală în formă continuată, însă anchetorii încearcă să afle dacă nu cumva pe fir sunt mai multe persoane.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top