fbpx
Portokal
Șeful Jandarmeriei, dosar la DNA: şi-ar fi pontat ore suplimentare în perioada stării de urgenţă

Șeful Jandarmeriei, dosar la DNA: şi-ar fi pontat ore suplimentare în perioada stării de urgenţă


Procurorii DNA au deschis un dosar penal, în care cercetează presupuse fapte de abuz în serviciu la vârful Jandarmeriei Române. Șeful Jandarmeriei, colonelul Bogdan Enescu, și-ar fi acordat bonusuri salariale în perioada pandemiei, prin pontarea mai multor ore suplimentare.

Informația a fost confirmată pentru Europa FM de surse din cadrul Jandarmeriei.

Ministerul de Interne a declanșat un control intern. Verificările vizează salariile încasate și de alți angajați ai Jandarmeriei.

Conducerea MAI are suspiciuni că Enescu a pontat sute de ore suplimentare executate mai ales noaptea și în zilele de week-end, fără acordul ministrului de Interne, au precizat surse din Poliţie pentru G4Media.  Verificările vizează şi alţi angajaţi ai Jandarmeriei, printre care şi iubita lui Bogdan Enescu.

Colonelul Bogdan Enescu, numit în luna decembrie în funcția de șef al Jandarmeriei Române, vine din poziția de inspector-șef al Jandarmeriei Ilfov, pe care o ocupa din 2013. El a intrat în jandarmerie în 1996, an în care a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

În cei 23 de ani de activitate a ocupat o serie de funcții, de la comandant de pluton instrucție și misiuni, comandant de detașament și șef de stat major până la aceea de inspector-șef.

Enescu este licențiat în drept și are două masterate, unul în management public, iar celălalt în administraţie publică şi integrare europeană, ambele obținute la Academia de Studii Economice din București. De asemenea, este absolvent al mai multor studii postuniversitare la Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”, mai amintește G4Media.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top