fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Februarie 2019

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 43.800 de țigarete ce urmau a fi introduse ilegal în țară, ascunse în spații special amenajate în tavanul unui microbuz condus de un cetățean român.

Publicat in Moldova
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași a obținut fonduri europene prin Programul Operațional Capital Uman pentru finanțarea unui proiect de aproximativ 8 milioane de lei pentru a dezvolta cultura antreprenorială a studenților de la inginerie și arhitectură. Astfel, în cadrul proiectului „AntreprenorIng”, vor fi dezvoltate rețele de centre de pregătire în universitate în perioada 2019-2021, urmând a fi renovate, mobilate și dotate 11 spații, unul la fiecare facultate în parte, unde studenții vor urma cursuri de antreprenoriat.

Publicat in Educatie
După o pauză de câteva săptămâni, Liga 1 revine cu etapa cu numărul XXII. Primul meci al rundei va fi cel dintre Concordia Chiajna și FC Botoșani, în timp ce ultima disputa va fi Dinamo vs Poli Iași.

Publicat in Liga I

 

SUA vor lucra împreună cu membrii NATO şi cu alţi aliaţi pentru a împiedica Rusia să obţină avantaje militare în urma încălcării tratatului INF (Tratatul privind Forţele Nucleare Intermediare semnat în 1987 între Washington şi Moscova), a asigurat vineri preşedintele american Donald Trump, în comunicatul în care a anunţat retragerea ţării sale din acest tratat, transmite dpa.

Publicat in Eveniment
Cancelarul german Angela Merkel a publicat un videoclip pe pagina sa oficială de Facebook, prin care le-a mulţumit urmăritorilor săi şi a anunţat că pagina sa va fi închisă definitiv, transmite agenţia de presă Reuters.

Publicat in Panorama
Vremea se încălzește semnificativ în următoarele zile, astfel că în vestul şi centrul țării temperaturile vor ajunge, în weekend, la 17 grade celsius. Aerul cald din Africa va aduce şi particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra ţării noaste.

Publicat in Vremea
Femeia în vârstă de 39 de ani a fost condamnată la moarte de către Curtea Supremă și executată pe 29 ianuarie, în Arabia Saudită, acolo unde lucrează peste 1 milion de filipinezi, scrie digi24.ro.

Publicat in Panorama
Accident șocant în București. Un bărbat de 54 de ani a murit după e a fost împins de un om al străzii pe linia de tramvai. Bărbatul nu a avut nicio șansă, fiind lovit în plin de un tramvai care circula pe linia 25. Accidentul teribil a avut loc pe Șoseaua Progresul, iar în zonă traficul a fost deviat.

Publicat in Social
Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, a anunțat retragerea Statelor Unite din tratatul de dezarmare nucleară INF, un eveniment care deschide o perioadă de incertitudine pentru Uniunea Europeană, potrivit AFP. Americanii au luat decizia după ce au acuzat Rusia că încalcă prevederile Acordului 1987.

Publicat in Eveniment
Deputatul Marius Bodea atrage atenția că neincluderea sumelor de bani în bugetul pe anul 2019 pentru finalizarea documentațiilor pentru autostrada Ungheni – Iași – Tg. Mureș, deși există o lege care prevede explicit acest lucru, echivalează cu o declarație de război a PSD-ului cu cei 4.5 milioane de locuitori din Moldova.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3