fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 31 Ianuarie 2020

Un copil în vârstă de 11 ani a suferit, vineri, o hemoragie subarahnoidiană, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care l-a transportat de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman" din Bârlad.

Publicat in Sanatate
Vineri, cabinetul italian a decis să declare stare de urgenţă după ce primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în ţară, a declarat o sursă guvernamentală citată de Reuters.

Publicat in Eveniment
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca  formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit 19.400 de țigarete de contrabandă, în valoare de peste 4.500 de lei, ascunse în două microbuze, pe care doi bărbaţi intenţionau să le introducă ilegal în România.

Publicat in Moldova
La miting au fost prezenți peste 150.000 de oameni, îmbrăcați în tricouri sau cămăși albe, fiind cel mai important miting organizat de PSD în timpul mandatului lui Liviu Dragnea. Oamenii au fost aduși din toată țara în centrul Capitalei pentru a protesta împotriva abuzurilor din justiție.

Publicat in Parlament
Majorarea tarifului de salubrizare şi problemele legate de poluare au încins spiritele la Brașov, înaintea și în timpul unei ședințe de consiliu local.

Publicat in Social
Peste 60 de porci mistreţi infectaţi cu virusul pestei porcine africane (PPA) au fost găsiţi morţi, în ultimele două săptămâni, în pădurea Lapiş din judeţul Sălaj.

Publicat in Social
Un primar din județul Timiș spune că social-democrații au crezut că, prin mărirea pensiilor și salariilor, oamenii „vor sta slugă” în fața lor.

Publicat in Social
O femeie și nepoata ei în vârstă de cinci ani au fost lovite de o mașină care s-a urcat pe trotuar și le-a strivit de vitrina unei patiserii, aflată în Timișoara.

Publicat in Social
Un român din Spania este suspect de infectare cu coronavirus. El ar fi călătorit recent în China, potrivit presei spaniole. Informația nu a fost confirmată de MAE încă.

Publicat in Eveniment
Un tânăr de 18 ani din Curtea de Argeş, dispărut de două zile, a fost găsit mort, vineri, într-o zonă împădurită din apropierea municipiului.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3