fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 13 Noiembrie 2020

Primarul comunei Sarmizegetusa, liberalul Adrian Cordoş a murit vineri după ce, în urmă cu circa două săptămâni, s-a infectat cu noul coronavirus, potrivit unui anunţ al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara.

Publicat in Sanatate
Un copil de 12 ani a fost accidentat mortal, vineri seară, pe o trecere de pietoni din oraşul Mioveni, fiind lovit de un autoturism condus de un şofer de 19 ani.

Publicat in Social
Actriţa Draga Olteanu Matei a ajuns vineri seara, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sf. Spiridon" din municipiul Iaşi, după ce a suferit o hemoragie digestivă, informează Agerpres.

Publicat in Sanatate
O asistentă şefă de la secţia de chirurgie a Spitalului Ineu a murit din cauza noului coronavirus. Femeia de 55 de ani era cunoscută pentru faptul că nu avea nicio problemă medicală, însă virusul care a avut o manifestarea extrem de agresivă a reuşit să o omoare pe femeie în doar o săptămână.

Publicat in Sanatate
Un bărbat din Cluj, dat în urmărire generală, a fost prins în Bacău, pentru că nu a purtat mască într-o gară.

Publicat in Moldova
Cererea de acordare de azil politic pe care fostul deputat PSD Cristian Rizea a înaintat-o autorităţilor din Republica Moldova va fi respinsă, au anunţat, vineri, autorităţile de la Chişinău, conform Agerpres. Rizea a fugit din România după ce a fost condamnat penal, dar a fost reţinut în urmă cu zece zile la Chişinău, de unde va fi extrădat.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri, 13 noiembrie, alte 9.489  de infecții cu coronavirus și 174 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Colegiul Medicilor Iaşi cere suspendarea responsabilităţii civile pentru posibilele acuzaţii de malpraxis în condiţii de pandemie, legiferarea actului medical cu depăşire de competenţă în condiţii excepţionale şi stabilirea de criterii naţionale pentru distribuţia echitabilă a resurselor limitate.

Publicat in Sanatate
Deputatul USR Marius Bodea obține o nouă victorie istorică împotriva Facebook, companie care este obligată de judecători să arhiveze toate informațiile privind crearea, administrarea și sponsorizarea paginii false și ale grupului „Alături de Marius Bodea", precum și ale altor conturi false, după cum urmează:

Publicat in Politica Locala
România va avea la dispoziție în următorii patru ani 30,4 miliarde de euro de la UE pentru redresarea economiei după pandemia de Covid, bani alocați prin mecanismul de redresare numit NextGenerationEU în plus față de bugetul multianual de circa 48 miliarde euro.

Publicat in Guvern
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30