fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 14 Noiembrie 2020

O televiziune locală, Exploziv TV, a publicat pe pagina de Facebook fotografiile cutremurătoare, care arată drama imensă produsă în secția de terapie intensivă a spitalului din Piatra Neamț unde au murit 10 pacienți.

Publicat in Sanatate
Medicul rănit grav în incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț va fi transportat duminică la Centrul de arși de la Spitalul Militar din Bruxelles, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, pentru Libertatea.

Publicat in Sanatate
Zece pacienți care erau bolnavi de COVID și erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit celui mai nou bilanț. Alte șapte persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, sunt în stare gravă.

Publicat in Sanatate
Un adolescent care avea asupra sa o armă a intrat într-un magazin de bijuterii din București.

Publicat in Social
Un nou record negativ a fost înregistrat, sâmbătă, la Terapie Intensivă, unde 1172 de persoane infectate cu COVID-19 sunt internate, au anunțat autoritățile.

Publicat in Sanatate
Episcopul emerit Petru Gherghel a fost internat în spital după ce a fost confirmat ca fiind pozitiv la SARS-CoV-2, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Romano Catolice Iaşi, preotul Adrian Blăjuţă.

Publicat in Sanatate
Un profesor universitar din Sibiu ar fi uitat că are ecranul partajat cu alți 42 de studenți care participau la cursul său și ar fi început să navigheze pe un site care promova anunțurile unor prostituate.

Publicat in Educatie
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale informaţii privind stocurile de măşti de protecţie nevalorificate în prezent şi măsurile prin care acestea vor ajunge la beneficiarii care nu-şi permit achiziţionarea lor.

Publicat in Politica Locala
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Economiei, Energie şi Mediului de Afaceri informaţii despre măsurile avute în vedere pentru stoparea comercializării echipamentelor individuale de protecţie împotriva SARS-CoV-2 care nu respectă cerinţele legale.

Publicat in Politica Locala
Deputatul USR Marius Bodea critică vehement atitudinea sfidătoare a actualului Guvern față de proiectele vitale pentru dezvoltarea Moldovei. Doar un mic segment din Autostrada A8, respectiv Leţcani Vest - Centura Iaşi - Iaşi Dacia, a fost trecut pe lista proiectelor de infrastructură finanțate prin NextGenerationEU, în condițiile în care România va avea, pentru următorii 4 ani, prin acest program, peste 30 miliarde de euro de la UE pentru redresarea economiei afectată de pandemie, bani ce vor fi alocați în plus față de bugetul multianual de 48 miliarde euro.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30