fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 30 Decembrie 2020

Profesorul doctor Mircea Beuran a fost infectat cu coronavirus. Medicul a fost internat 17 zile la ATI după ce starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit.

Publicat in Sanatate
Ministerul Afacerilor Interne precizează că Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenţiei jandarmilor la mitingul din 10 august, a fost numit la conducerea Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova „pentru a asigura continuitatea conducerii acestei unități”.

Publicat in Administratie Locala
Sergiu Sgurescu, primul român infectat cu noul coronavirus pe 26 februarie 2020, s-a reinfectat și a dat de înțeles că este asimptomatic, la fel ca prima oară.

Publicat in Sanatate
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat miercuri, 30 decembrie, alte 4.875 de infecții cu coronavirus și 127 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Polițiștii de frontieră din Botoșani au descoperit peste 4.100 de pachete de țigări de contrabandă ascunse în ornamente din ceramică pentru grădină.

Publicat in Moldova
O persoană vaccinată în Elveția a murit, după ce a fost inoculată cu serul Pfizer-BioNTech. Nu se știe însă la acest moment dacă decesul are legătură cu vaccinul.

Publicat in Eveniment
Miercuri, 30 Decembrie 2020 18:46

Guvernul a înghețat salariile bugetarilor

Premierul Florin Cîţu a anunțat, miercuri, după ședința de Guvern, că salariile şi sporurile de care beneficiază personalul din administraţia publică centrală şi locală, inclusiv cel care ocupă funcţii de demnitate publică, se vor menţine anul viitor la nivelul celor din decembrie 2020.

Publicat in Guvern
Doi bărbaţi din Buzău, suspectaţi de proxenetism, au fost reţinuţi, iar miercuri sunt prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Publicat in Social
Procurorii DIICOT au trimis în judecată trei inculpați, acuzați că au falsificat și pus în circulație zeci de mii de bancnote de 100 de lei, cunoscute sub numele de „Super Leu”.

Publicat in Justitie
Preşedintele filialei PSD Bacău, europarlamentarul Dragoş Benea, s-a rănit, miercuri, după ce a intrat cu bicicleta într-un autoturism staţionat, din cauza faptului că un alt autoturism i-a tăiat calea.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2