fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 28 Ianuarie 2021

Peste 140 de studenți s-au înscris, în doar o săptămână, la cursul „Real Estate Business Management” organizat de compania IULIUS în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Cursul, care va fi susținut de profesioniști din companie, confirmă implicarea activă a IULIUS în domeniul educațional și contribuția la formarea noilor generații. La final, tinerii vor avea posibilitatea să obțină un internship plătit la IULIUS.  

Publicat in Educatie
Procuratura din Tempio deschide o anchetă față de persoane necunoscute cu privire la moartea câinelui tenorului Andrea Bocelli, Pallina, care s-a înecat în august în mare. Pallina s-a înecat în 21 august anul trecut în apele dintre Arzachena și Golfo Aranci, în Sardinia, în timpul unei excursii cu barca, scrie Mediafax care citează agenția italiană Ansa.

Publicat in Panorama
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, 28 ianuarie, alte 2.901 infecții cu coronavirus și 90 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Polițiștii piteșteni au realizat prinderea în flagrant delict a unui bărbat, de 48 de ani, imediat după ce acesta ar fi primit 2.500 de lei, ce  ar fi fost solicitați prin amenințare și de care l-ar fi deposedat pe un bărbat de 60 de ani.

Publicat in Justitie
Ți-e poftă de un burger cu multă brânză, de niște aripioare de pui picante sau de sushi cu somon? În foodcourt-ul Iulius Mall Iași îți poți îndeplini toate dorințele culinare dintr-o singură oprire și te poți delecta cu preparatul preferat în interior. Vino și lasă-te purtat de aromele savuroase ale specialităților pregătite de restaurantele din foodcourt!

Publicat in Timp Liber
Poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi de reprezentanţii unei societăţi comerciale, după ce au surprins un bărbat, în timp ce ar fi sustras produse din magazin.

Publicat in Social
Polițiștii ieşeni au intervenit marți la peste 55 de  evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 280 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 15 infracțiuni.

Publicat in Social
Agentul de poliţie în vârstă de 24 de ani care, joi, a fost găsit împuşcat în sediul Poliţiei oraşului Baraolt, a încetat din viaţă la spital, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Publicat in Social
Căutări de amploare în judeţul Cluj după ce un băiat în vârstă de 13 ani din comuna Floreşti a dispărut miercuri de acasă.

Publicat in Social
Primarul comunei arădene Zăbrani, Marian Toader, a fost condamnat definitiv, joi, la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că a obţinut pe nedrept fonduri europene.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31