fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Octombrie 2021

Promovabilitatea la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, care s-a desfăşurat vineri, este de 65,8%, a anunţat ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Publicat in Educatie
Trei persoane cu Covid au ajuns în ultimele nopţi în Unitatea de Primire Urgenţe de la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce au participat la pelerinajul de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, transmite News.ro.

Publicat in Sanatate
Un bărbat din judeţul Vaslui a fost arestat după ce ar fi agresat sexual două fetiţe: una de 8 ani, cealaltă de 10 ani.

Publicat in Moldova
USR va propune un guvern și un program de guvernare în Parlament la începutul săptămânii viitoare, a anunțat vineri Dacian Cioloș, desemnat de președintele Iohannis candidat la funcția de premier. El a dat termen PNL până duminică: „Dacă are alte idei, știe unde să ne găsească. Aștept decizii și propuneri asumate". Reamintim că PNL a decis să nu îl susțină pe Cioloș pentru formarea unui nou guvern și l-a trimis să își asigure majoritate în Parlament alături de AUR și PSD.

Publicat in Guvern
Un bărbat din Vaslui este condamnat la 10 ani de închisoare pentru că şi-a înjunghiat iubita! Femeia era însărcinată în luna a şasea şi numai printr-o mare şansă atât ea, cât şi bebeluşul au scăpat cu zile.

Publicat in Moldova
Părea că România are un singur politician sărac și cinstit, în persoana fostului președinte Ion Iliescu, însă politicienii locali tind să îl contrazică, chiar să îi facă concurență. Copilul primarului Mihai Chirica, în vârstă de 4 ani, are intabulat un teren de aproape 1.000 de metri pătrați în zona celebrului restaurant Bolta Rece. Iar recent, mama primarului și bunica celui mic a depus o cerere la Primăria Iași pentru obținerea unui certificat de urbanism pentru ridicarea unei locuințe pe mai multe planuri, conform informațiilor apărute în spațiul public. Nimic ilegal aici, însă întrebare legitimă este dacă e normal ca un copil care nici măcar nu a terminat grădinița să fie proprietar, indiferent că este vorba despre bunuri mobile sau imobile?

Publicat in Politica Locala
Un parlamentar membru în Partidul Conservator britanic al premierului Boris Johnson a fost înjunghiat vineri de mai multe ori în timpul unei întâlniri cu reprezentanţi locali în circumscripţia sa într-o biserică, relatează postul Sky News, citat de Reuters. Parlamentarul a fost declarat decedat.

Publicat in Eveniment
Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a urcat vineri la 2,20% pe an, de la 2,15% cât a fost joi, conform informaţiilor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

Publicat in Banci
Pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica alături de alte șase persoane în urmă cu trei săptămâni s-a scufundat parțial, informează G4Media. În fotografiile publicate pe rețelele de socializare se observă că pontonul se află scufundat jumătate în apele Dunării. Pontonul era folosit drept centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară și se afla ancorat în dreptul comunei Mahmudia.

Publicat in Administratie Locala
Un grup de hackeri care a luat la țintă și campania electorală din alegerile americane din 2020 continuă să inițieze noi atacuri, folosind tehnici tot mai sofisticate prin care își conving victimele să dea click pe link-uri malițioase. Iranul este, alături de Coreea de Nord, China, Rusia și Israel printre țările ce au cele mai active grupuri de hackeri.

Publicat in IT
Pagina 1 din 3