fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 16 Noiembrie 2021

După lungi discuții care s-au încheiat în cursul nopții de luni spre marți, 15 noiembrie 2021 spre 16 noiembrie 2021, negociatorii din cadrul Parlamentului European și cei ai guvernelor statelor membre UE au convenit bugetul pentru anul 2022 al Uniunii: 169,5 miliarde de euro, conform dpa, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson.

Publicat in Social
Un incendiu devastator a izbucnit marți seara în localitatea ieșeană Dobrovăț. Trei case au fost mistuite de flăcări. În una dintre locuințe a fost găsită o bătrână carbonizată.

Publicat in Social
Doi pietoni, tată şi fiu, au fost accidentaţi mortal, marţi seară, în timp ce traversau drumul naţional 1B, în comuna prahoveană Bucov, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Publicat in Social
Un criminal circulă liber de aproape o săptămână, după ce polițiștii și procurorii suceveni care instrumentează dosarul nu au reușit să-l identifice. Ucigașul a măcelărit un bătrân și apoi i-a lăsat cuțitul înfipt în ochi.

Publicat in Moldova
Un bărbat din Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi abuzat sexual doi minori, de 11 şi 13 ani, de la un centru de plasament din oraş, informează, marţi, reprezentanţii IPJ Galaţi, transmite Agerpres. Bărbatul a primit ulterior mandat de arestare pentru 30 de zile.

Publicat in Moldova
O femeie din Prahova, care pretindea că este maică stareţă la o mănăstire, a fost reţinută de poliţişti după ce a înşelat o femeie cu peste 350.000 de lei.

Publicat in Social
Procurorii din Galați au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul studentei la Medicină care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Potrivit Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, decesul tinerei de 21 de ani ar fi survenit ca urmare a neacordării tratamentului medical de urgenţă şi a diagnosticării greşite de către personalul medical.

Publicat in Moldova
O autospecială de poliţie a fost implicată, marţi, într-un accident rutier petrecut pe DN 25 în localitatea Şendreni şi soldat cu pagube materiale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Publicat in Moldova
Un băiat în vârstă de 19 ani din localitatea Petriş, comuna Dolheşti, a fost adus în stare gravă la UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi după ce a încercat să găurească cu bormaşina un proiectil.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3