fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 11 Decembrie 2021

O tragedie s-a produs, în această seară, în Tulcea, după ce un copil de doar 13 ani a fost împușcat de un polițist aflat în misiune.

Publicat in Social
Un bărbat din oraşul Ocna Mureş a fost reţinut de poliţişti după ce câinii săi au muşcat un localnic, victima necesitând 11 – 12 zile de îngrijiri medicale, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, transmite Agerpres.

Publicat in Social
Gorunul lui Zian, plantat de Părintele Arsenie Boca împreună cu colegii săi, absolvenții anului 1929 ai Liceului Avram Iancu din Brad, s-a prăbușit, arborele fiind uscat de mai mulți ani, a scris pe Facebook primarul din Brad, Florin Cazacu, scrie HotNews.

Publicat in Social
O femeie Wordsworth Road, Newport, i-a dat cocaină unei maimuțe, animalul său de companie, și apoi a încercat să o arunce în toaletă.

Publicat in Panorama
Cercetătorii japonezi au dezvoltat măști care folosesc anticorpi de struț pentru a detecta COVID-19 prin expunerea la lumina ultraviolet, scrie Reuters, citat de Știrile Pro TV.

Publicat in Panorama
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au început urmărirea penală in rem, pentru omor calificat, după ce cadavrele a doi tineri studenţi, care prezentau urme de violenţă, au fost descoperite într-o vilă din complexul Roua Residence.

Publicat in Justitie
Să alegi cadoul perfect pentru cei dragi poate fi o provocare, însă weekend-ul acesta, la Palas, poți să descoperi o varietate de propuneri interesante. Santa`s Train aduce spiritul sărbătorilor cu produse tematice, în cadrul Atelierului Artistului găsești articole lucrate manual de artizani autohtoni, iar colecționarii și pasionații de istorie sunt așteptați în Atrium la Weekend-ul de Artă și Antichități.

Publicat in Timp Liber
Descoperire macabră, în această dimineață, într-un cartier din municipiul Iași. Din primele informații se pare că un tânăr marocan, student la medicină, și iubita româncă a acestuia au fost găsiți fără viață în vila în care locuiau cu chirie.

Publicat in Social
Urmărire, vineri seară, pe străzile din Iași, după ce polițiștii au fost sesizați la 112 că o șoferiță conduce haotic, cu luminile stinse.

Publicat in Social

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31