fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 25 Februarie 2021

Avem un nou erou local, care se preocupă de bunăstarea tinerelor aflate la început de carieră, grație șansei extraordinare oferite către Costel Alexe, președintele Consiliului Județean din Iași. O analiză recentă arăta că peste o treime din organigrama instituției a fost schimbată de la ultimele alegeri locale și până în prezent. Probabil este vorba de numiri și detașări pe funcții realizate pentru profesioniști ce prezintă o conduită impecabilă.

Publicat in Politica Locala
Charterul care face legătura între Cluj şi staţiunea egipteană Hurghada a fost la un pas de tragedie. Chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj, avionul s-a interesectat cu un stol de păsări, iar şocul a fost resimţit şi de aeronavă, scrie „Adevărul”.

Publicat in Social
Consilierul prezidențial Andrei Muraru va fi numit ambasador al României în Statele Unite ale Americii, au declarat pentru HotNews surse politice.

Publicat in Administratie Locala
Compania Lufthansa, membră a Star Alliance, va zbura din a doua jumătate a lunii mai a anului 2021 din Frankfurt spre Iași.

Publicat in Administratie Locala
Un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit într-un accident rutier petrecut în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul de 30 de ani se afla pe motocicleta personală când a fost izbit de un autoturism.

Publicat in Social
Ai un copil care se plictisește repede? În Iulius Mall Iași s-a inaugurat Happy Color, o lume a jocurilor interactive, educative, de societate și de stimulare a memoriei menită să distreze și, totodată, să ajute la dezvoltarea abilităților, a gândirii strategice și a laturii artistice.

Publicat in Timp Liber
Facebook Messenger a căzut din nou, utilizatori din întreaga lume raportând joi seara că nu mai pot folosi aplicația.

Publicat in IT
Sică Dumitrescu, fiul fostului mare internațional Ilie Dumitrescu, riscă să ajungă la închisoare. Tânărul a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc, alături de un complice, caporal în Ministerul Apărării Naționale.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, 25 februarie, alte 3.923 de infecții cu coronavirus și 81 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Poliţia Municipiului București le-a cerut ajutorul cetățenilor, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, pentru identificarea unui bărbat care, la sfârșitul anului trecut, a ameninţat un tânăr cu o armă și i-a furat 1.600 de lei şi 800 de euro, incidentul petrecându-se în fața unui bloc din Sectorul 6.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3