fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 Februarie 2021

O vânzătoare de ghiocei a fost încătușată în stradă, femeia a refuzat să se legitimeze și a încercat să fugă. Totul s-a întâmplat în Sectorul 1 al Capitalei.

Publicat in Social
Opt tineri cu vârste între 17 şi 28 de ani au fost arestaţi într-un caz de viol, victimă fiind o adolescentă de 14 de ani, care il cunoscuse pe unul dintre agresori pe o reţea socială, relatează News.ro, care citează gandul.ro.

Publicat in Justitie
Danemarca a încheiat campania de sacrificare a aproape 15 milioane de nurci, pe care a început-o pentru a combate riscurile de mutaţie a coronavirusului la animalele cu blană, a anunţat vineri autoritatea veterinară, potrivit Agerpres.

Publicat in Eveniment
Cunoscutul actor canadian Christopher Plummer, celebru pentru rolul căpitanului von Trapp alături de Julie Andrews în musicalul de succes din 1965 „Sunetul muzicii”, a încetat din viaţă la vârsta de 91 de ani, a anunţat vineri impresarul său, citat de media americane, relatează AFP.

Publicat in Vedete
Entuziasmul întoarcerii în bănci, emoția revederii colegilor și nerăbdarea de a aștepta din nou recreația. Sunt trăirile elevilor care se pregătesc pentru întoarcerea la școală, după o perioadă lungă de cursuri online. Un refresh al garderobei, încălțări de sezon și o varietate de rechizite sunt accesibile cu o singură vizită în magazinele din Palas și din Iulius Mall Iași.

Publicat in Timp Liber
Trei percheziții domiciliare au avut loc, ieri dimineață, în municipiile Iași și Botoșani. Trei tinere, dintre care o minoră, au fost obligate să se prostitueze în mai multe locaţii din România.

Publicat in Justitie
Dumitru Viorel Focşa, deputat AUR de Constanţa, a reacţionat prin cuvinte jignitoare la adresa lui Nicolae Raţiu, fiul fostului fruntaş ţărănist Ion Raţiu, după ce partidului Alianţa pentru Unirea Românilor i s-a cerut să nu mai folosească imaginea lui Ion Raţiu.

Publicat in Social
Un orădean de 33 de ani a încercat să jefuiască un salon de jocuri de noroc, ameninţând o angajată cu un pistol de jucărie, a informat vineri, într-un comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 5 februarie, alte 2.580 de infecții cu coronavirus și 73 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Procurorii și polițiștii au încheiat cercetările la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, după incendiul de acum o săptămână.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2