fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Martie 2021

Statul român va emite certificate pentru românii care s-au vaccinat pentru Covid şi doresc să călătorească în scop turistic, documente care vor fi recunoscute de către Grecia, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Mediului de Afaceri şi Turismului, Claudiu Năsui, potrivit Agerpres.

Publicat in Turism
Una dintre primele situații cu care m-am confruntat în calitate de parlamentar a fost o sesizare despre sălile de clasă de la școala gimnazială Roșu, din comuna Răducăneni. Mi-a fost adus la cunoștință faptul că încăperile nu sunt zugrăvite, clădirea fiind la "gri", pardoseala lipsește, sălile de clasă sunt insuficient încălzite, ușile și ferestrele nu se închid corespunzător iar copiii și profesorii stau îmbrăcați ca de iarnă în interior și nu sunt asigurate condiții minime pentru păstrarea igienei personale, nu exista deloc apă și săpun. Iată ce a urmat.

Publicat in Politica Locala
Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, unde o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 19 martie, alte 5.593 de infecții cu coronavirus și 143 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Vineri, 19 Martie 2021 19:08

Primarul PNL din Bocșa a demisionat

Primarul din Bocșa a demisionat, iar în oraș trebuie organizate alegeri locale. Joi, fotoliul de primar din Anina a rămas liber, după ce edilul ales în septembrie anul trecut, a fost declarat incompatibil de ANI.

Publicat in Administratie Locala
Decizia de carantinare a lotului ABV 2856 de la AstraZeneca a fost anulată în urma ședinței de vineri a reprezentanților CNCAV și a experților medicali.

Publicat in Sanatate
Președintele american Joe Biden s-a împiedicat și a căzut de două ori, vineri, în timp ce urca pe scara avionului Air Force One pentru o deplasare în Atlanta, relatează AFP.

Publicat in Panorama
Realizarea studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru puțin peste 100 de km din „Autostrada Unirii” A8 de la Tg Neamț la Iași și mai departe până la Ungheni. Termenul contractual este de 23 de luni, însă ministrul Transporturilor a declarat în repetate rânduri că dorește finalizarea unor porțiuni înainte pentru a le scoate la licitația de execuție mai devreme. Contractul a fost atribuit pentru circa 59 de milioane de lei către Consitrans.

Publicat in Administratie Locala
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunţat că Autostrada A7 va avea staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice, perdea forestieră, dar nu va avea pistă de biciclete.

Publicat in Moldova
Bulgaria a anunţat vineri arestarea a şase persoane suspectate de spionaj în favoarea Rusiei, printre care mai multe cadre din Ministerul Apărării, relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3