fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 Martie 2021

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pe numele Vioricăi Ancuţa Cârcu, lider al partidului AUR care este acuzată de proxenetism. Femeia, care se află deja în custodia poliţiştilor, a anunţat că va contesta decizia.

Publicat in Justitie
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, vineri, că este permisă continuarea studiilor cu prezență fizică la școală pentru elevii din anii terminali, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului Educației și al ministrului Sănătății, dar doar în zonele unde incidența cumulată la 14 zile nu depășește 6 la mia de locuitori. Cu puțin timp înainte, Sorin Cîmpeanu a anunțat că a ajuns la un consens în acest sens cu ministrul Sănătății.

Publicat in Educatie
USR PLUS a anunţat, vineri, că îl propune pe preşedintele ActiveWatch, Mircea Toma, pentru poziţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Acesta va fi secondat, din poziția de supleant, de Dan Radu, vicepreşedinte al Asociaţiei „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei”.

Publicat in Social
De trei polițiști a fost nevoie pentru a tempera furia unui bărbat de 33 de ani din Iași. Individul, care făcuse prăpăd într-o sală de jocuri din zona Gării, a fost pus la pământ - moment în care din buzunar i-a căzut și un cuțit. Pagubele se ridică la câteva mii de euro.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 5 martie, alte 4.342 de infecții cu coronavirus și 101 decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Un apropiat al fostului președinte american Donald Trump a fost arestat în ancheta asaltului asupra Capitoliului.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii clujeni au deschis un dosar penal şi derulează investigaţii pentru identificarea unei persoane care a decapitat două pisici.

Publicat in Social
Procurorii DIICOT Iași au anunțat, vineri, că o societate comercială din Cayman a fost victima unei infracțiuni de fraudă informatică, realizată prin accesarea fără drept a unui sistem informatic.

Publicat in Justitie
Un poliţist şi alţi trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în legătură cu furtul a 300.000 de euro dintr-un seif aflat în casa unei femei din Pâncota, care fusese imobilizată în locuinţă.

Publicat in Justitie
Un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a aruncat vineri, la ora prânzului, de pe acoperişul unei clădiri din sectorul 3 al Capitalei.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3