fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 25 Iunie 2021

Ministerul Economiei s-a autosesizat după ce o agenție de turism din Grecia și-a suspendat activitatea, iar peste 1.300 de români au fost păgubiți. Autorităţile spun că românii ar putea beneficia de protecţie în acest caz şi că au luat legătura cu omologii din Grecia.

Publicat in Turism
Un bărbat care și-a prins capul sub cabina unui autocamion a fost transportat în comă, vineri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.

Publicat in Social
Tragedie în localitatea ieșeană Vladomira: un bărbat a murit după ce peretele unei școli s-a prăbușit peste el. Victima avea 35 de ani și a lăsat în urmă o soție și cinci copii, potrivit realitatea.net.

Publicat in Social
Bărbatul care în luna aprilie a omorât doi muncitori pe care i-a sechestrat într-un apartament din Oneşti şi-a planificat crima şi a vrut ca totul să fie public. Încă dinainte de a ajunge la locuință, el i-a cerut soţiei să ia legătura cu o televiziune locală - lucru pe care aceasta l-a şi făcut - dar şi să transmită live, pe Facebook, ceea ce s-a întâmplat după ce i-a luat ostatici pe cei doi muncitori. Pe parcursul celor cinci ore în care i-a ţinut ostatici, înainte de a-i ucide, Gheorghe Moroşan a cerut insistent să discute cu ministrul Justiţiei şi cu cel de Interne, dar a cerut şi ca la faţa locului să vină jurnaliști, dar un poliţist i-a cerut unui jurnalist local că nu înregistreze şi să nu difuzeze un interviu cu Moroşan, scriu procurorii în rechizitoriu, conform HotNews.

Publicat in Justitie
Şase copii, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 9 ani, au fost transportaţi, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce s-au intoxicat cu clor, în piscina unui complex hotelier de lux din nordul staţiunii Mamaia.

Publicat in Sanatate
Un copil în vârstă de 1 an şi 8 luni şi mama acestuia au fost preluaţi, vineri, din localitatea băcăuană Podu Turcului de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, după ce băiatul a căzut accidental de la balcon, iar mama acestuia s-a aruncat după el pentru a-l salva.

Publicat in Moldova
Bărbatul care a atacat cu o crosă de golf un şofer în trafic a fost trimis vineri în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Publicat in Justitie
Vacanța de vară este aici! Suntem gata de distracție, mai ales pentru că reușitele din timpul anului școlar trebuie sărbătorite. Cum? Cu un film care să îi facă pe copii cât mai fericiți. La Cinema City din Iulius Mall Iași, parteneri la joacă sunt Peter Rabbit și Bigfoot Family.

Publicat in Timp Liber
Odată cu venirea verii, locuința ta are nevoie și de ea de o nouă „garderobă” personalizată, iar noua locație eMag din Iulius Mall Iași te întâmpină cu articolele necesare pentru o „schimbare de look”. Profită de oferta disponibilă exclusiv în showroom și poți să îți achiziționezi orice electrocasnic de dimensiuni mari, în patru rate egale, fără dobândă!

Publicat in Timp Liber
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a anunțat primăriile din toată țara că au fost epuizate creditele bugetare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru anul în curs. Acest fapt va conduce cel mai probabil la sistarea lucrărilor și a proiectelor începute pentru că primăriile din mediul rural nu au capacitatea să susțină din bugetele proprii, investiții de milioane de lei. Astfel, vor fi oprite proiecte care vizează modernizări de drumuri, construcții sau reabilitări de școli, grădinițe, creșe sau dispensare, precum și extindere sau înființări ale rețelelor de utilități (apă potabilă, gaze naturale, canalizare).

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30