fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Iunie 2022

O asistentă medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon" Focşani a fost agresată, vineri seara, de un pacient internat care a vrut să se arunce pe geamul unităţii medicale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Publicat in Moldova
Un șofer care a produs un accident de vineri din Târgovişte, soldat cu patru răniţi, a fugit de la locul faptei.

Publicat in Social
Apar noi informații despre avionul misterios care a intrat neautorizat în spațiul aerian al României și al mai multor țări NATO. Presa lituaniană spune că avea un număr de înregistrare care nu mai este valid și că a fost cumpărat în urmă cu o săptămână de persoane necunoscute, dintre care una vorbea limba rusă. Pilotul care a vândut aparatul spune că este vorba despre o organizație și că documentele acesteia erau scrise într-o limbă străină, relatează postul public de radio-televiziune din Lituania, LRT.

Publicat in Eveniment
Direcția Națională Anticorupție a început o anchetă în cazul podului din Neamț prăbușit în Siret - cu două mașini pe el.

Publicat in Justitie
O româncă de 30 de ani a murit în Italia, după ce a căzut într-o prăpastie de peste 100 de metri în timpul unei drumeții pe munte.

Publicat in Eveniment
Un bărbat în vârstă de 83 de ani din municipiul Dorohoi a urcat la volan sub influenţa alcoolului şi a provocat un accident rutier, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Curtea de Apel din Sofia a admis vineri cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea, care are de executat în România o condamnare de 6 ani închisoare în dosarul „Gala Bute".

Publicat in Justitie
Instituțiile statului încep să facă lumină în dosarele care îl vizează pe actualul președinte al Consiliului Județean Iași și, din faptele prezentate de anchetatori, reiese foarte clar faptul că Alexe și acoliții lui erau puși doar pe înșelătorie, abuzuri, și fentarea legii.

Publicat in Politica Locala
Sunt uriași, fioroși, din era mezozoică și sunt prezenți în Palas până pe 19 iunie 2022. Expoziția care cuprinde 26 de exemplare în mărime naturală a celor mai impresionanți dinozauri aduce în ansamblul Palas, pe lângă atmosfera inedită, surprize pentru cei mici: magazin de suveniruri și mașinuțe sub formă de dinozauri.

Publicat in Timp Liber
Regizorul Silviu Purcărete semnează cel de-al cincilea proiect la Teatrul Național Iași: „Antonin Artaud. Familia Cenci”, un eveniment extraordinar, care va avea loc duminică, 12 iunie, de la ora 19:00, la Sala Mare.  La realizarea acestui spectacol, împreună cu reputatul regizor și echipa de actori, au contribuit creatori de teatru cu notorietate internațională: scenograful Dragoș Buhagiar, teatrologul George Banu (traducere), compozitorul Vasile Șirli (muzică). Asistenți: Radu Ghilaș (regie), Anda Pop (scenografie).

Publicat in Social
Pagina 1 din 3