fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Iunie 2022

Un bărbat de 72 de ani, din comuna băcăuană Răchitoasa, este cercetat pentru deţinerea ilegală a unei arme letale, confecţionată artizanal.

Publicat in Moldova
O femeie din Huși se zbate între viață și moarte la Spitalul Parhon din Iași, după ce a băut alcool de 96%, dezinfectant de suprafețe și ulei de masaj. Familia spune că nu a vrut să se sinucidă, ci îi era pur și simplu sete și voia să bea.

Publicat in Sanatate
Șofer vitezoman, lăsat fără permis după ce a condus cu 227 km pe oră, pe A2. Asta în condițiile în care limita de viteză este de 130 de km pe oră.

Publicat in Social
Sfârșit tragic pentru un medic stomatolog din Satu Mare. Bărbatul a fost găsit mort într-o pădure după aproape 12 ore de când a fost dat dispărut.

Publicat in Social
Un motociclist a murit pe loc, vineri seară, într-un accident produs pe o stradă din municipiul Ploieşti, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă, relatează Agerpres.

Publicat in Social
Președintele american Joe Biden și-a anunțat vineri intenția de a o nominaliza pe Kathleen Ann Kavalec pentru funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar în România, potrivit unui comunicat al Casei Albe. Kathleen Kavalec este de peste 30 de ani în diplomație, a mai lucrat ca funcționar la Ambasada SUA din România și vorbește cinci limbi străine, printre care și româna, scrie Digi24.

Publicat in Guvern