fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 08 August 2023

Un cal blocat în mâlul râului Someş, în zona municipiului Dej, a fost salvat, marţi, de către pompieri cu ajutorul localnicilor, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Publicat in Social
O instanţă districtuală din New York l-a condamnat marţi la 45 de ani de închisoare pe traficantul columbian de droguri Dairo Antonio Usuga David, cunoscut ca Otoniel, informează Reuters.

Publicat in Eveniment
Liderul clanului Duduianu, Florin Duduianu, aflat pe lista "Most wanted" a Poliţiei Române pentru că ar fi şantajat şi tâlhărit cântăreţi de manele, a fost arestat în Los Angeles, potrivit unor surse judiciare.

Publicat in Justitie
Jandarmeria Cluj anunţă că, după apariţia controverselor legate de concertul susţinut de trapperul Gabriel Gavriş (Gheboasă), s-a autosesizat şi l-a amendat pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare sau vulgare.

Publicat in Social
Săftica Neagu este singura femeie instructor pentru conducerea pe piste sub aeronave, certificată pentru aeroporturile Fiumicino și Ciampino din Roma, informează Ambasada României în Italia.

Publicat in Panorama
Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat că recursul făcut de către Darius Vâlcov a fost respins ca inadmisibil de către Curtea de Casaţie a Italiei.

Publicat in Justitie
Pompierii constănţeni intervin, marţi după-amiază, după ce au fost anunţaţi că mai multe persoane ar pluti în derivă pe mare, într-o barcă pneumatică, în zona Vama Veche.

Publicat in Social
Ministerul Apărării a anunţat, marţi, că a anulat procedura de atribuire atribuire din Programul de înzestrare „Corvetă multifuncţională", întrucât ofertantul declarat câştigător nu a semnat acordul-cadru.

Publicat in Guvern
Au fost momente de panică la un restaurant din Băile Herculane, acolo unde avea loc o petrecere de majorat.

Publicat in Social
Un bărbat din judeţul Neamţ a plătit unei femei, prietenă de familie, 60.000 de euro în mai puţin de doi ani, în schimbul banilor el primind suplimente alimentare.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31