cristi tanasa

Restaurantul din comuna brașoveană Prejmer, unde a fost organizat un concert în aer liber, la care ar fi participat sute de oameni, a fost închis după ce s-au descoperit zeci de kilograme de alimente expirate, fără elemente de identificare și depozitate neconform.

Un bărbat din Suceava era atât de beat încât nu și-a dat seama că a ajuns cu mașina în șanț. Șoferul a recunoscut în fața polițiștilor că habar nu avea ce căuta acolo.

Un bursuc preocupat să-și asigure hrana a fost surprins de un pădurar pe raza ocolului silvic Podu Iloaiei din cadrul Direcției Silvice Iași. Cu toate că aceste mamifere omnivore au în general activitate nocturnă, silvicultorii au reușit să-l filmeze în plină acțiune și în timpul zilei.

Cel mai încărcat camion cu lemn depistat vreodată în România. Transportul record a avut destinația HS (fosta Holzindustrie Schweighofer): 62,97 de metri cubi de lemn încărcati într-un singur ansamblu ilegal cu 6 osii (3 osii pe capul tractor AG35DSA încarcat cu 28,52m3 și alte 3 osii pe remorca B350DSA încărcată cu 34,45 m3), potrivit Agent Green.

Un român de 20 de ani din Italia a avut parte de un sfârșit cumplit, el fiind găsit mort, vineri dimineață, pe un vagon de tren, în gara Primolano, de lângă localitatea Valbrenta, în provincia Vicenza.

Un fost ofițer al Securității, consilier local în Timiș, și-a recunoscut, în premieră, în instanță calitatea și a demisionat din funcție.

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, peste care, vineri, în oraşul Negreşti, s-a prăbuşit un mal de pământ, a fost scos la suprafaţă mort de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui, care au încercat să-l salveze.

Un tânăr de 25 de ani din Botoşani a fost trimis în judecată de procurori după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 13 ani. Mai mult decât atât fata a rămas şi gravidă.

Robert avea 24 de ani şi era însoţitor de zbor. A plecat de acasă miercuri, 1 iulie, şi a fost găsit vineri, 3 iulie, spânzurat de un copac într-o zonă împădurită din Iaşi, scrie „Adevărul”.

Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul  a două automarfare conduse de doi cetățeni români, şaisprezece cetăţeni din Siria și Afganistan, care încercau să iasă ilegal din ţară.

Pagina 1 din 2341

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top