fbpx
Ludovic Orban, întrebat despre racolările făcute de PNL: „Nu cunosc detalii legate de acest subiect”

Ludovic Orban, întrebat despre racolările făcute de PNL: „Nu cunosc detalii legate de acest subiect”


În plină ofensivă a liberalilor de racolare a primarilor, președintele partidului, Ludovic Orban, susține că nu cunoaște detalii despre subiect. Demersul PNL a fost criticat recent de președintele Klaus Iohannis.

​„Nu cunosc detalii legate de acest subiect. Știți poziția mea legată de acest subiect”, a răspuns duminică Orban, la întrebarea de ce PNL a atras mulți primari de la PSD pentru a fi candidați PNL la locale.

Febra achizițiilor făcute de liberali din tabăra PSD a fost criticată, săptămâna trecută, de președintele Klaus Iohannis.

„Vă spun franc. ​Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a spus miercuri președintele Klaus Iohannis.

Eduard Dziminschi, primarul PSD care l-a „potolit” anul trecut pe tânărul care l-a înfruntat pe Dragnea în timpul unui discurs al acestuia, a trecut la PNL, potrivit Știri din Bucovina.

„Ce am făcut noi?”, spunea în aprilie 2019 Dragnea într-un discurs din localitatea Dumbrăvița. „Nimic!”, i-a răspuns un bărbat din public. „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!”, a ripostat Dragnea.

În momentele următoare, tânărul care l-a înfruntat pe fostul lider PSD a fost scos din fața scenei, în imagini fiind văzut Dziminschi cum intervine, pune mâna pe acesta și îl duce mai în spate și gesticulează spre el.

Trecerea la PNL nu este o mare surpriză, în condițiile în care, în iulie, a primit vizita liderului liberal Ludovic Orban și a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, Dziminschi fiind felicitat pentru finalizarea rețelei de gaz metan din comună.

De menționat că, după incidentul dintre tânăr și Dragnea, PNL a lansat o campanie de trolling a PSD, #NimicEstiTuChallenge. PNL îndemna românii să se filmeze și să posteze mesajul „Eu nu sunt un nimic. Pe 26 votez. Şi ai să vezi că nimic eşti tu!" pe paginile personale de Facebook. De asemenea, PNL a înregistrat domeniul de internet „nimicestitu.ro”.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top