fbpx
Părintele Calistrat, mesaj de pe patul de spital: „Luni la analiza sângelui s-a confirmat testul ca fiind pozitiv”

Părintele Calistrat, mesaj de pe patul de spital: „Luni la analiza sângelui s-a confirmat testul ca fiind pozitiv”


Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, cunoscutul duhovnic din Iași, le-a scris zecilor de mii de credincioși care-l urmăresc pe Facebook dupăce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Duhovnicul a postat un mesaj pe pagina de Facebook în seara zilei de vineri, 4 septembrie. Părintele Calistrat îi asigură pe urmăritori că este bolnav de COVID-19 și îi sfătuiește să nu conspire sau să creeze confuzii inutile.

„DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU, MILUEȘTE-MĂ PE MINE PĂCĂTOSUL"!(Rugăciunea isihastă).

- Un mesaj scurt de la părintele Calistrat.

- În seara această, am făcut un mic răgaz cu gândul cel bun și curat, la toți iubitorii paginii noastre de învățătură ortodoxă, cu scopul de a mulțumi tuturor creștinilor, pentru orice gând frumos, pentru orice rugăciune caldă și sinceră, pentru fiecare îngrijorare a fiecăruia dintre dumneavoastră, care vizitați mănăstirea noastră și pagina noastră de învățătură.

- Am să vă reamintesc, că o tuse seacă, forțată și necontrolată a pus stăpânire pe sistemul meu respirator, de aceea am luat decizia cu prezentarea la spital de bună voie.

- Fără simtome specifice, de virus Covid 19, luni la analiza sângelui s-a confirmat testul ca fiind pozitiv.

- Diagnosticul este sub controlul specialistului, doamna doctor profesor de la Spitalul Infecțioase-Iași, sunt bine, sunt sub tratament cu antibiotice, sunt în rezervă spitalului, sub monitorizare și repaus, nu este absolut nici o conspirație, totul este cât se poate de normal, în cateva zile voi fi la chilie, după decizia specialistului cu tratamentul efectuat conform protocolului de spitalizare.

- Probabil, pare puțin dificil, faptul că 10 sau 12 zile trebuie repaus și distanță față de credincioși, dar astea sunt regulile igienico-sanitare.

- După efectuarea următorului test, care va fi probabil negativ în urma tratamentului administrat, va fi o perioadă de cateva zile neutre și ne vedem cu pace și liniște la mănăstirea Vlădiceni, locul nostru de bucurie duhovnicească și de slujbe pentru bunii noștri credincioși.

- Nu vă mai faceți nici un fel de grijă, sunt bine, sunt sub tratament, nu am complicații, nu am probleme grave de sănatate.

- Să nu fim exagerați, să nu conspirăm, să nu creem confuzii inutile, sunt și eu un om obișnuit, respect și iubesc pe toată lumea, de aceea nu am crezut și nu cred în scenarii sau presupuse gânduri rele asupra mea, din partea cuiva.

-Dumnezeu Singurul ne apară, ne păzește, ne mântuiește și ne ocrotește și ne veghează fiecare clipă a vieții noastre.

- Seară frumoasă și binecuvântată din toată inima, de la părintele Calistrat personal, eu le-am gândit și vi le-am trimis cu bucurie, să aveți pace în suflet și o noapte liniștită”, este mesajul postat de Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni pe pagina sa de socializare.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top