fbpx
 
Amfiteatrul Palas te invită în lumea artelor! Filarmonica și Ateneul oferă spectacole de excepție

Amfiteatrul Palas te invită în lumea artelor! Filarmonica și Ateneul oferă spectacole de excepție


Și în această săptămână, parcul Palas devine punctul de întâlnire al artelor. Piese de teatru și concertele Filarmonicii sunt propunerile pentru ca timpul tău liber să fie o experiență deosebită. La aceste evenimente se adaugă reprezentațiile sportive susținute de World Class și evenimentele tematice de la terase. Dacă te pregătești pentru școală, vino la târgul Excelsior sau profită de ofertele magazinelor de profil!

Marți, de la ora 19.00Ateneul Național din Iași vine cu o surpriză inedită pentru iubitorii de folclor. Spectacolul „Dor de cântec strămoșesc” îi va aduce pe scena din Amfiteatrul Palas pe Constantin Bahrin, Maria Costioaia, Ștefan Deaconița, Ansamblul „Florile Prutului” Victoria și mulți alții.

Miercuri, de la ora 10.00, actorii Ateneului Național din Iași vor pune în scenă piesa de teatru „Amintiri din copilărie”. Copiii vor pătrunde în universul lui Nică a lui Ștefan a Petrei și se vor bucura de năstruşniciile acestuia. Tot miercuri, dar de la ora 19.00, registrul se schimbă și sunteți așteptați cu producția „Steaua fără nume”, un spectacol regizat de Andrei Ciobanu, care prezintă o poveste de dragoste meteorică, precum un corp ceresc intrat în atmosfera pământului.

Și iubitorii de muzică vor fi încântați cu o nouă surpriză. Joi, vineri și sâmbătă, de la ora 19.00Filarmonica de Stat „Moldova” va susține o serie de concerte în Amfiteatrul Palas. Orchestra simfonică va interpreta lucrări din creația marilor compozitori. Intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile.

Ateneul Național din Iași a pregătit și surprize interactive pentru cei mai mici. Astfel, spectacolul pentru copii „Spală-te pe mâini” va avea loc duminică, 13 septembrie, de la ora 10.00la Amfiteatrul Palas. Zâna Sănătății și piticii ei poznași îi invită pe cei mici să descopere cum trebuie să aibă grijă de sănătate. Săptămâna dramaturgică se încheie cu piesa „Astă seară… în familie”, care va fi jucată pe scena Amfiteatrului Palas de la ora 19.00. Eternele probleme ale cuplurilor vor fi scoase în evidență pe tot parcursul piesei prin scenete amuzante. Accesul la spectacolele Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Și pentru că esența sănătății și a vieții este mișcarea de orice tip, World Class îi invită pe ieșeni, miercuri și vineri, de la ora 19.00, la o sesiune de sport în aer liber.

Pentru cei care se pregătesc pentru noul an școlar, Atriumul Palas Mall găzduiește o nouă ediție a Târgului pentru Școală EXCELSIOR. Elevii şi părinţii găsesc aici diverse articole, la prețuri atractive, de la ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, până la seturi creative, papetărie și cărți.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Palas Iași.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: