fbpx
Vocea „de dincolo”: înainte să moară de COVID-19, un jandarm din Sibiu i-a îndemnat pe oameni să se protejeze de boală

Vocea „de dincolo”: înainte să moară de COVID-19, un jandarm din Sibiu i-a îndemnat pe oameni să se protejeze de boală


Un jandarm sibian, care a decedat de COVID-19 în timp ce era în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a scris pe Facebook înainte să moară un mesaj prin care îi îndeamnă pe oameni să se protejeze de această boală, pentru că el duce o „luptă groaznică".

„O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejaţi-vă cât puteţi. Eu lupt de 5 zile şi n-am câştigat nimic încă în lupta cu boala!", a scris pe pagina lui de Facebook, jandarmul care ulterior a decedat.

În 12 octombrie, jandarmul a postat un mesaj pe Facebook, în care părea că nu crede în eficienţa purtării măştii de protecţie.

„Pentru cei cu creieru la ei viaţa merge înainte ... Pentru restul masca", a scris jandarmul, care ulterior a decedat de COVID-19.

Pacientul avea 43 de ani şi a fost tratat până în ultima clipă de infecţioniştii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

„Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secţia de boli infecţioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţie. Evoluţia însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil", a informat Prefectura Sibiu.

 

Sursa: Agerpres

 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top