fbpx
Portokal
Marcel Ciolacu, cu documentele pe masă: „Iată avizele şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI funcţiona în legalitate”

Marcel Ciolacu, cu documentele pe masă: „Iată avizele şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI funcţiona în legalitate”


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că există avize şi autorizaţie din partea DSP ce „demonstrează că secţia ATI de la etajele 2 şi 3 ale Spitalul Judeţean Neamţ funcţiona în legalitate”.

„Manipularea ordinară și minciuna peneliștilor trebuie să ia sfârșit! Iată avizele și autorizația DSP care demonstrează că secția ATI de la etajele 2 și 3 ale Spitalul Județean Neamț funcționa în legalitate. Orban și prefectul de Neamț trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit acolo!”, a scris Marcel Ciolacu, duminică, pe pagina sa de Facebook, atașând mai multe documente.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ au fost făcute lucrări de construcţii fără avizul Direcţiei de Sănătate Publică.

Și prefectul județului Neamț, George Lazăr, a declarat că era obligatoriu ca spitalul să notifice DSP-ul despre modificările structurii, ceea ce nu s-a întâmplat.

Zece oameni au murit în urma incendiului produs sâmbătă la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț. Alte şapte persoane, inclusiv medicul de gardă Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite, amintește HotNews.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top