fbpx
Portokal
Amor ghebos la Secția ATI a Spitalului Județean Târgu Jiu: un medic rezident și o asistentă, surprinși în plină acțiune

Amor ghebos la Secția ATI a Spitalului Județean Târgu Jiu: un medic rezident și o asistentă, surprinși în plină acțiune


Un medic rezident și o asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu sunt cercetați disciplinar de către comisia de etică. Cei doi au fost prinși în timp ce întrețineau relații intime în secția ATI a spitalului.

Un medic rezident și o asistenă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu sunt cercetați disciplinar de către comisia de etică după ce au fost surprinși în timp ce întrețineau relații intime în secția ATI a spitalului, acolo unde sunt tratați pacienții infectați cu COVID, scrie România TV.

Mai mult decât atât, asistenta ar fi fost confirmată cu coronavirus, iar medicul rezident nu a intrat în izolare la domiciliu. Cei doi au stat împreună în aceeași cameră de hotel de lângă spitalul din Târgu Jiu.

„În perioada 19 – 26.10, acesta, deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020.

În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

De asemenea, în aceeaşi reclamaţie se mai arată că secţia a fost transformată într-un bordel din momentul în care medicul a venit pe linia de gardă.

„Se știe, toți putem să confirmăm, că de când a venit acest doctor și pe linie de gardă, cu câteva luni înainte, fără pic de jenă sau profesionalism, a transformat secția ATI și Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienți, aceștia se închid ore și nopți întregi în cabinet, unde întrețin raporturi sexuale și chefuiesc, cu platouri și alte produse comandate de la diverse firme și introduse în secția ATI, fără cel mai elementar simț de risc”, se mai arată în sesizare, conform gorjonline.ro.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top