fbpx
Portokal
Prezentatoarea Știrilor Pro TV Andreea Marinescu s-a infectat cu coronavirus

Prezentatoarea Știrilor Pro TV Andreea Marinescu s-a infectat cu coronavirus


După Andreea Esca și Neti Sandu, o altă prezentatoare de știri de la PRO TV s-a infectat cu coronavirus. Este vorba de Andreea Marinescu (38 de ani).

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătură cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grijă pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!„, a spus Andreea Marinescu pentru ProTV.ro.

La începutul săptămânii şi prezentatoarea Horoscopului de la Pro TV, Neti Sandu, a confirmat că s-a infectat cu coronavirus. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.

Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere”, spunea Neti Sandu.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top