fbpx
Portokal
Mesajul emoționant al ministrului Bogdan Aurescu: Am pierdut-o pe mama în decembrie. Am suferit anul trecut pentru că nu am putut să o îmbrățisez (VIDEO)

Mesajul emoționant al ministrului Bogdan Aurescu: Am pierdut-o pe mama în decembrie. Am suferit anul trecut pentru că nu am putut să o îmbrățisez (VIDEO)


Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, i-a îndemnat pe români să se vaccineze, printr-un mesaj emoționant. Acesta a spus că  suferit foarte mult din cauza acestei pierderi, dar „şi mai mult” a suferit că în tot anul trecut şi înainte ca mama sa să moară nu a putut să o îmbrățișeze.

„Am să dau azi un mesaj personal. Luna trecută în decembrie am pierdut-o pe mama mea, nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza altei afecțiuni. În toată viața sa mama a lucrat în cercetare medicală, de multe ori s-a confruntat cu bacterii sau virusuri periculoase și am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației. Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut să o îmbrățișez și să o sărut”, a declarat Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, miercuri, după vaccinare.

Oficialul a avut și un îndemn pentru români. „De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați, pentru că în felul acesta veți putea îmbrățișa fără grijă părinții și bunicii. În felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste granițe”, a mai spus ministrul.

Bogdan Aurescu s-a vaccinat la Spitalul Militar Carol Davila, împreună cu membrii Cabinetului.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top