fbpx
Portokal
Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, la ATI cu coronavirus

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, la ATI cu coronavirus


Toni Grecu rece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu o formă gravă de Covid-19.

Potrivit Gândul, realizatorul de emisiuni TV se află la Institutul Național de Boli Infecțioase „Profesor. Matei Balș” din Capitală, iar starea de sănătate este îngrijorătoare.

Conform surselor medicale, Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

„Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul „Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale.

Într-un interviu recent, Toni povestea la începutul anului că tânjește după vremurile în care lumea nu era afectată de pandemie.

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

Grecu a primit, în 2010, Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, „pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”.  În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top