fbpx
Print this page
Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, la ATI cu coronavirus

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, la ATI cu coronavirus


Toni Grecu rece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu o formă gravă de Covid-19.

Potrivit Gândul, realizatorul de emisiuni TV se află la Institutul Național de Boli Infecțioase „Profesor. Matei Balș” din Capitală, iar starea de sănătate este îngrijorătoare.

Conform surselor medicale, Toni Grecu a fost internat la 4 zile după ce a acuzat primele simptome ale bolii.

„Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul „Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale.

Într-un interviu recent, Toni povestea la începutul anului că tânjește după vremurile în care lumea nu era afectată de pandemie.

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

Grecu a primit, în 2010, Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment, „pentru contribuția Domniei Sale la istoria vie a umorului românesc”.  În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare