fbpx
Portokal
O călugăriță, victimă a incendiului de la „Matei Balș”, identificată datorită crucii de la gât

O călugăriță, victimă a incendiului de la „Matei Balș”, identificată datorită crucii de la gât


Una dintre victimele incendiului de la „Matei Balș” era călugăriță. Femeia avea 80 de ani și a fost identificată sâmbătă de rudele chemate la INML, potrivit realitatea.net.

Despre decesul femeii a fost anunțată stareța Mănăstirii Cristiana, unde victima era călugăriță. În urma unor informații date de poliție, maica stareță a identificat-o pe femeie. Unul dintre detalii a fost cruciulița pe care călugărița o avea la gât.

Sâmbătă, victima a fost identificată și de rudele sale, prezente la INML. Acestea au anunțat că autoritățile medico-legale le-au transmis că pot ridica trupul neînsulfețit abia luni.

Sâmbătă au fost prezente la Institutul de Medicină Legală rudele tuturor victimelor incendiului, pentru a le identifica.

Tragedia s-a soldat cu moartea a șase oameni. Trei victime au murit carbonizate, a patra a decedat după ce manevrele de resuscitare au eșuat, iar a cincea a fost găsită într-o toaletă a spitalului, mult timp după intervenția echipelor de urgență.

Tot sâmbătă, autoritățile au anunțat decesul unuia dintre pacienții transferați la alt spital în urma tragediei. Este vorba despre un bărbat de 70 ani, intubat.

Sâmbătă au fost efectuate la INML necropsiile cadavrelor, în timp ce la Poliţia Capitalei au fost audiate mai multe cadre medicale.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top