fbpx
Portokal
Două licee din Giurgiu ar putea fi închise după ce mai mulți elevi au participat la o petrecere cu manele organizată de deputata PSD Elena Dinu

Două licee din Giurgiu ar putea fi închise după ce mai mulți elevi au participat la o petrecere cu manele organizată de deputata PSD Elena Dinu


Două importante licee din orașul Giurgiu, „Ion Maiorescu” și „Tudor Vianu”, riscă să fie închise din cauza depistării mai multor elevi infectați cu SARS-COV-2. Aceștia au participat la o petrecere organizată de deputatul PSD Elena Dinu în cinstea majoratului fiului ei. Echipele de la DSP Giurgiu efectuează anchete epidemiologice în acest caz.

Liceele din Giurgiu s-ar putea închide după petrecerea dată de deputata protejată de Niculae Bădălău. Mai mulți elevi au fost depistați cu noul coronavirus.

Conform Giurgiu News, elevii depistați pozitiv s-au numărat printre participanții la petrecerea organizată de deputatul giurgiuvean Elena Dinu, la un local important din Giurgiu, unde au fost prezente peste 150 de persoane, ignorându-se total regulile impuse de autorități în pandemie.

Acum, poliția face cercetări la restaurantul ce a găzduit petrecerea din weekendul trecut, organizatorul riscând dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, aceasta fiind doar una din măsurile ce ar putea fi luate împotriva patronului.

Poziția deputatei PSD Elena Dinu după organizarea chefului:

În legătură cu informaţia apărută, astăzi, 19 februarie, în presă, privind posibilitatea închiderii unor licee din municipiul Giurgiu din cauza unor elevi care ar fi participat la aniversarea fiului meu, la sfârşitul săptămânii trecute, doresc să fac următoarele precizări:

  1. Persoanele depistate pozitiv la testarea pentru COVID-19, în unele licee din Giurgiu, NU au nicio legătură cu mine şi nu au fost prezente la aniversarea fiului meu.
  2. De asemenea, doresc să menţionez că, la această aniversare, au participat în jur de 50 de tineri, într-o locaţie cu o capacitate de 350 de locuri, conform scenariului verde în care se află Giurgiu.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top