fbpx
Portokal
Un pacient de la Spitalul Județean Arad a sărit pe geam de la ATI, cu masca de oxigen pe față

Un pacient de la Spitalul Județean Arad a sărit pe geam de la ATI, cu masca de oxigen pe față


Scene șocante miercuri dimineața la o secție de terapie intensivă din Arad destinată bolnavilor de Covid. Un pacient a sărit pe geam, aproape dezbrăcat, cu masca de oxigen pe față.

Din fericire, salonul nu se afla la un parter înalt, așa că bărbatul în vârstă de 60 de ani a scapăt cu viață. A fost văzut de o femeie venită pentru vaccin, care a alertat imediat paza. La scurt timp, s-a aflat și motivul gestului său.

Totul s-a petrecut în jurul orei 9, la Spitalul Județean din Arad. Pacientul a fost văzut la scurt timp de o femeie, întins pe jos, în curtea unității medicale.

Bărbatul a căzut de la doi metri înălțime, așa că are răni superficiale la picioare. Când a fost adus înapoi în secție a explicat personalului medical de ce a recurs în acest gest extrem.

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Județean Arad: „Bărbatul este acum la UPU, este conștient, stabil, este cooperant, am discutat cu el și a spus că nu a avut nicio problemă la modul în care a fost tratat sau referitoare la personalul medical, însă el dorește să fie tratat de un anumit medic și dorește să fie internat la medicul respectiv”.

Bărbatul a fost internat acum 8 zile la o secție Covid, însă marți noapte a fost transferat la terapie intensivă pentru că starea lui se înrăutățise.

Mircea Onel, director medical Spitalul Clinic de Urgență Județean Arad: „Contenționarea este ultima procedură de liniștire a pacientului în secțiile ATI, iar noi ca spital nu încurajăm această procedură, chiar dacă este scrisă în ghidurile medicale, acest pacient nu a necesitat acest lucru, din contră”.

Bărbatul a fost transferat acum înapoi la terapie intensivă pentru a putea primi tratamentul de care are nevoie.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top