fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Româncă arestată în Italia după ce și-a lăsat copilul paralizat în soare ore în șir: băiatul nu a supraviețuit

Româncă arestată în Italia după ce și-a lăsat copilul paralizat în soare ore în șir: băiatul nu a supraviețuit


O româncă de 45 de ani a fost arestată de carabinieri, fiind acuzată că şi-a lăsat fiul paraplegic în soare până când copilul a decedat.

Nu se ştie deocamdată dacă femeia l-a uitat pur şi simplu în arşiţa soarelui, aceasta fiind cunoscută ca având probleme cu băutura, sau dacă a fost un act premeditat. Cert este că românca a anunţat poliţia abia după 36 de ore de la tragicul eveniment.

Ajunşi la faţa locului, carabinierii au găsit băiatul pe pat, într-o cameră cu aerul condiţionat pornit. Modul în care femeia a justificat decesul copilului, dar şi declaraţiile contrdictorii ale acesteia, au ridicat suspiciuni, aşa că militarii au cerut autopsia băiatului, potrivit „Adevărul” care citează La Stampa.

Astfel, s-a aflat că băiatul a murit în jurul datei de 15 august, din cauza expunerii prelungite la soare. La acea dată, în Sicilia s-au înregistrat temperaturi record.

Românca de 45 de ani avea custodia exclusivă a fiului ei de 14 ani, după ce tatăl copilului a murit. Când acesta era în viaţă, cei doi părinţi au fost denunţaţi pentru un episod de abandon al băiatului.

Femeia a fost arestată şi dusă la închisoarea din Catania, unde va rămâne până la finalizarea anchetei şi începerea procesului.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top