fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

DSP Iași o acuză pe senatoarea Șoșoacă de blocarea centrului de vaccinare împotriva COVID-19 de la Răchiteni

DSP Iași o acuză pe senatoarea Șoșoacă de blocarea centrului de vaccinare împotriva COVID-19 de la Răchiteni


Senatoarea Diana Șoșoacă este acuzată de autoritățile de la DSP Iași că a împiedicat vaccinarea oamenilor dintr-o comună din județul Iași.

Potrivit RFI, accesul în centrul de vaccinare din acea comună a fost blocat de un grup de protestatari anti-vaccinare condus de senatoarea Diana Șoșoacă, iar în ziua respectivă, conform directorului Direcției de Sănătate Publică din Iași, doctorul Vasile Cepoi, nu s-a vaccinat nimeni.

„Experimentul neofascist Rachiteni, jud. Iași - eșuat. Am învins!

Minciuna carantinarii localităților din România! Oamenii nu știu ca sunt carantinati! Totul este o minciuna! Cifrele sunt false! Raportările sunt false! Totul pt bani și crima! - com. Rachiteni, jud. Iași. Eșuarea vaccinării anticovid-19 la Răchiteni”, a scris pe Facebook Diana Șoșoacă.

Senatoarea a făcut și o transmisie live din comuna despre care susține că e circumscripția ei. ”Cea mai mare minciună a secolului”, a spus Șoșoacă despre carantina de la Răchiteni.

Senatoarea a mai susținut că nu e nimeni infectat în comună.

„Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită”, a declarat a declarat directorul DSP Iași, Vasile Cepoi, potrivit RFI.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top