fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Un bolnav de COVID-19 a murit în curtea Spitalului „Victor Babeș”: incinta era plină de ambulanțe

Un bolnav de COVID-19 a murit în curtea Spitalului „Victor Babeș”: incinta era plină de ambulanțe


Un bolnav cu Covid ar fi murit în luni seară, în curtea Spitalului „Victor Babeș” din București, informează Știrile Pro TV

Conform unor surse din spital, a fost adus de rude, cu o mașină particulară, dar din cauza aglomerației, nu a reușit să intre, nici măcar în camera de gardă.

Potrivit informațiilor primate până la această oră, neconfirmate de conducerea spitalului „Victor Babeș”, undeva în jurul orei 17.00, o persoană care ar fi fost bolnavă de Covid-19 și a cărei stare de sănătate se degrada din ce în ce mai rău, ar fi fost adusă de o mașină particular pentru a primi îngrijiri.

Paznicul a apucat să ridice bariera, după care mașina s-a îndreptat în trombă către camera de gardă pentru ca persoana bolnavă să primească cât mai rapid ajutor de specialitate.

Se pare că omul nu a mai apucat să intre la camera de gardă pentru a fi consultat de medici. Acesta deja decedase, iar cei din corpul medical nu ar mai fi putut face absolut nimic. În acel moment, curtea spitalului era plină de ambulanțe.

Cei care se aflau în apropierea spitalului „Victor Babeș” spun că jumătate de oră mai târziu, polițiștii au venit pentru a prelua ancheta și, de asemenea, cei de la Institutul Național de Medicină Legală pentru a prelua trupul neînsuflețit. Se vor face anchete pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat și dacă exista cea mai mică șansă pentru ca viața bolnavului să fie salvată.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top