fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Ministerul Sănătății verifică legalitatea unor adeverințe emise pentru personalul medical scutit de la acordarea asistenței pacienților COVID

Ministerul Sănătății verifică legalitatea unor adeverințe emise pentru personalul medical scutit de la acordarea asistenței pacienților COVID


Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a solicitat Corpului de control să verifice modul de eliberare, precum şi legalitatea unor adeverinţe medicale emise pentru personalul medical în vederea exceptării de la efectuarea gărzilor şi scutirea de la acordarea asistenţei medicale pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Ministerul Sănătăţii, măsura a fost luată după ce au fost primite sesizări privind existenţa unui număr de 12 cazuri semnalate în două unităţi sanitare.

„Am luat decizia de a trimite Corpul de control pentru verificări, din respect pentru personalul medical aflat în linia întâi, dar şi pentru pacienţii care aşteaptă din partea noastră corectitudine şi profesionalism. Nu se poate ca unii să muncească de luni întregi fără oprire şi alţii să se sustragă nejustificat. Vom trimite astfel de controale la toate sesizările pe care le vom primi până oamenii vor înţelege că trebuie să îşi facă datoria", a declarat Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii, citat în comunicat.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top