fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Femeie din Brăila arestată preventiv, după ce și-a agresat copilul în vârstă de un an și două luni, iar acesta a intrat în comă

Femeie din Brăila arestată preventiv, după ce și-a agresat copilul în vârstă de un an și două luni, iar acesta a intrat în comă


O femeie din Brăila a fost arestată preventiv după ce luni de zile şi-a agresat copilul în vârstă de un an şi două luni până când cel mic a intrat în comă.

Medicii au transmis că şansele sale de supravieţuire sunt aproape inexistente.

Bebeluşul a fost adus în Capitală, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde medicii încearcă să îl ajute. Din păcate însă, loviturile primite încă din primele zile de viaţă, i-au afectat creierul ireversibil, spun doctorii.

Bebeluşul ar fi fost lovit de foarte multe ori în zona capului chiar de către mama lui, acuză anchetatorii. În plus, aceştia au descoperit că pruncul era lăsat singur într-un pat pentru adulţi, fără protecţie pe margine.

Aşa cum fac cei mici, copilul încerca să meargă de-a buşilea şi inevitabil ajungea la marginea patului de unde cădea pe podeaua de ciment. Toate aceste lovituri şi căzături au făcut ca cel mic să devină tot mai apatic, şi starea lui generală să se degradeze.

Poliţiştii susţin că bebeluşul a fost dus prea târziu la medic din cauza iubitului femeii care a întârziat acest lucru. În cele din urmă, cei doi au ajuns la spitalul de Brăila, dar starea copilului era critică. El a fost trimis cu o ambulanţă la Bucureşti, însă medicii de aici cred că şansele de supravieturie sunt ca şi inexistente. Mama a fost pusă sub acuzare pentru tentativă de omor.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top