fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Vremea Nouă Foto: Vremea Nouă

Vasluianul infectat cu Omicron nu este lăsat de vecini nici să deschidă geamul, deși stă la etaj: polițiștii îi cer să se afișeze la geam ca să vadă dacă respectă izolarea


Bărbatul din Bârlad confirmat cu varianta Omicron nu este lăsat de vecini nici să deschidă geamul, deși locuiește la etaj, iar polițiștii care trebuie să verifice dacă stă în izolare îl sună din fața blocului și-l pun doar să se afișeze la fereastră.

Bărbatul de 59 de ani din Bârlad confirmat cu varianta Omicron a coronavirusului a băgat spaima în vecinii săi, care nu-l lasă nici măcar să deschidă geamul, chiar dacă stă la etaj, de frică să nu se infecteze și ei, scrie Vremea Nouă.

Până și polițiștii care trebuie să verifice dacă bărbatul respectă carantina la domiciliu sunt îngroziți, iar când vin să-l verifice nu urcă până la el, ci îl sună din fața blocului și îl pun să se afișeze la fereastră, mai scrie sursa citată.

Omul refuză să dea declarații presei, dar se plânge de atitudinea ostilă a vecinilor, care au citit că varianta Omicron se ia și când se deschide ușa.

Ministerul Sănătății a anunțat sâmbătă seara că au fost depistate primele două cazuri de Omicron pe teritoriul României: o femeie de 48 de ani din județul Brașov și bărbatul de 59 de ani din județul Vaslui.

Ambii au fost pasageri ai zborului din Africa de Sud de pe 30 noiembrie. Autoritățile spun că cei doi sunt asimptomatici și se află acum în izolare.

Bărbatul din Bârlad este inginer la o companie auto din Africa de Sud.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac