fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Facebook Foto: Facebook

Polițist local din Vaslui cercetat disciplinar după ce a rupt în bătaie cu ranga un bărbat care îi muncea în gospodărie


Un poliţist local din oraşul vasluian Murgeni este anchetat penal pentru lovire şi violenţe pentru că l-a lovit cu o rangă pe un bărbat care presta diverse acvităţi în gospodăria omului legii. Primarul din Murgeni l-a trimis pe poliţist şi în faţa comisiei de disciplină ca să dea explicaţii pentru comportamentul său.

Un poliţist local din oraşul Murgeni, Vaslui, în vârstă de 45 de ani, este cercetat penal şi disciplinar pentru că, pe 4 decembrie, l-a bătut cu o rangă pe un bărbat de 49 de ani, de loc din judeţul Bacău, care muncea pentru omul legii în gospodăria acestuia.

Băcăuanul nu a mai venit la treabă sâmbătă, 4 decembrie, iar când s-a întâlnit cu poliţistul, acesta l-a certat, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri cu un levier, scrie Vremea Nouă

Martorii la incident spun că victima nu s-a putut apăra pentru că era sub influenţa alcoolului. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, care l-a transportat pe bărbatul din judeţul Bacău la spitalul din Bârlad.

Acesta a fost diagnosticat cu „plagă tăiată cu hematom epicranian, plagă tăiată antebrat stâng şi multiple contuzii”, după cum a precizat medicul Oana Balbuzan, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

După o zi de spitalizare, victima a fost externată. Băcăuanul va fi examinat luni, 6 decembrie, de un medic în vederea eliberării unui certificat medico-legal şi îl va da apoi în judecată pe poliţist. 

Problemele omului legii nu se opresc aici. IPJ Vaslui a deschis un dosar penal pe numele lui.

„Agresorul este cercetat într-un dosar penal deschis de Politia orasului Murgeni, în care se fac cercetări pentru infractiunea de lovire si alte violente. De asemenea, se vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc fapta si se vor lua măsurile care se impun”, a precizat Mihaela Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Şi primarul oraşului Murgeni s-a autosesizat în acest caz şi l-a trimis pe poliţistul local în faţa comisiei de disciplină.

„Am înţeles că a avut o altercaţie, un conflict, unde a lovit cu un corp metalic, levier ceva. S-a întâmplat, asta e, o să-l băgăm în comisia de disciplină şi o să vedem ce măsură vom lua, chiar dacă fapta s-a petrecut în timpul lui liber! Asta nu-l absolvă de vina că a avut o conduită necorespunzătoare! Conduita unui poliţist local trebuie să fie model, conform statutului de poliţist local”, a declarat primarul Eduard Cazacu, pentru Vremea Nouă.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac