fbpx
 
Foto: Monitorul de Botoșani Foto: Monitorul de Botoșani

2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru pompierul din Botoșani care și-a bătut crunt soția însărcinată de față cu copiii


Pompierul din Botoșani care a trebuit imobilizat cu electroșocuri pentru că își bătea soția însărcinată de față cu cei 3 copii a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare și interdicția de a se apropia la mai puțin de 50 de metri.

Curtea Militară de Apel București l-a condamnat înainte de Crăciun pe pompierul din Botoșani la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru violență în familie, dar cu suspendarea executării pedepsei, scrie Monitorul de Botoșani.

Instanța din Capitală a anulat astfel pedeapsa mult mai dură a Tribunalului Iași, care îl condamnase pe pompier la aceeași durată de închisoare, dar cu executare.

De asemenea, bărbatul a fost obligat să presteze 80 de zile lucrătoare în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani sau Primăria Municipiului Botoșani. Totodată, a fost obligat să-i plătească soției daune morale în valoare de 5.000 de lei.

În plus, judecătorii i-au interzis să se apropie de soție la mai puțin de 50 de metri sau de locuința acesteia, ori de locul de muncă, pe o durată de 5 ani.

Pe de altă parte, în urma condamnării definitive, care îl face pe bărbat incompatibil cu uniforma militară, ISU Botoșani va decide încetarea raporturilor de muncă.

Cazul pompierului din Botoșani a șocat opinia publică, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2021, când a fost nevoie ca polițiștii să-l imobilizeze cu electroșocuri, pentru că bărbatul care își bătea soția însărcinată și o amenința cu un cuțit la gâr, de față cu cei 3 copii ai lor, era extrem de violent.

La intervenție au participat chiar colegii bărbatului, aceștia spărgând ușa pentru a le permite polițiștilor să intre în casă.

Pompierul a închis lumina pentru a îngreuna operațiunea de salvare și ținea un cuțit la gâtul soției sale, însărcinată în ultimu trimestru, amenințând că o omoară.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30