fbpx
Print this page
Foto: ISU Vaslui Foto: ISU Vaslui

Accident teribil în județul Vaslui: un camion a intrat într-un stâlp de electricitate care a căzut peste doi copii


Accident teribil în județul Vaslui. Doi frați gemeni în vârstă de 12 ani au ajuns în stare gravă la spital răniți de un stâlp care a căzut peste ei în curte după ce a fost dărâmat de un camion. Unul dintre copii este în stare gravă şi va dus cu elicopterul SMURD la Iaşi.

Șoferul care a provocat accidentul s-a răsturnat. Copiii au fost duși la spital cu un elicopter SMURD.

Potrivit anchetatorilor, camionul încărcat cu balast a făcut tangaj într-o curbă la dreapta, iar șoferul, un tânăr de 29 de ani, nu a mai putut controla vehiculul greu de zeci de tone și s-a răsturnat pe șosea.

În derapaj, camionul răsturnat a lovit un stâlp de electricitate, iar cei doi copii, care se jucau în curtea casei, au fost loviți de pilonul din beton care s-a rupt și s-a prăbușit peste ei.

Trei echipaje medicale de la Ambulantă și SMURD Huși au ajuns în scurt timp în zonă, în localitatea Şişcăni.

Copilaşii au fost găsiți conștienți, dar cu răni severe.

Dan Ungureanu, Serviciul de Ambulanţă Vaslui: „Unul dintre cei doi frați prezenta o fractură deschisă la gamba stângă. I s-a acordat primul ajutor şi a fost chemat elicopterul SMURD”.

Cei doi copii au fost scoși de părinţi şi vecini de sub dărâmăturile din curte. Au fost preluaţi de echipajele de specialitate și aduşi cu elicopterul SMURD aici, la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi.

Unul dintre frați a ajuns direct în sala de operație.

Solange Tamara Roşu, şef ATI Spitalul de Copii Sfânta Maria Iași: „Ambii pacienți au politraumatism, deci sunt cu risc vital. Unul dintre ei are o fractură deschisă la nivelul membrului inferior stâng, iar celălalt un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență și alte leziuni”.

Șoferul camionului are şi el o fractură la braț şi spune că a fost agresat de localnici când a ieşit din cabină. Polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal de vătămare din culpă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare