fbpx
 

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Botoșani. Ce spune fetița de 13 ani suspectă de omor


Anchetatorii au aflat detalii șocante în dosarul dublei crime din Botoșani, unde două femei, mamă și fiică, de 82 si 54 de ani, au fost găsite fără suflare în casa lor, cu răni îngrozitoare pe tot corpul.

O adolescentă de numai 13 ani este bănuită în acest caz care a îngrozit o întreagă comunitate. Însă mărturia fetei prezintă un alt scenariu al acestui caz înfiorător, scrie Știrile Pro TV.

Un vecin care venea zilnic să le aducă de mâncare celor două femei a văzut în curte trupul bătrânei de 82 de ani. Victima zăcea nemișcată. Bărbatul a alertat Poliția, când și-a dat seama că femeia era moartă.

Când anchetatorii au ajuns la fața locului, au descoperit că în casă se afla și al doilea cadavru. Era fiica bătrânei, o femeie de 54 de ani, cu handicap locomotor. Fusese ucisă chiar în patul pe care nu îl părăsea niciodată

Vecinii din sat sunt șocați de cele întâmplate și bănuiesc că ar fi vorba despre o dublă crimă în scop de jaf.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Au fost demarate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane”.

Criminaliștii au găsit și arma crimei, un cuțit de bucătărie. Urmele i-au dus la suspectul principal: o fată în vârstă de numai 13 ani. Copila venise în zonă cu mama sa, în urmă cu doi ani, la iubitul femeii.

Mama bărbatului o botezase pe victima de 54 de ani de acum. Această legătură de rudenie făcuse ca adolescenta să ajungă în casa celor două femei ucise acum, ca să le ajute la cumpărături și în gospodărie.

De câtva timp, victimelor le lipseau niște bani din casă. O acuzaseră pe fata de 13 ani că i-a furat și chiar o amenințaseră că se vor duce la poliție.

Vinerea trecută, mama copilei a trimis-o pe fiica sa la victime acasă, ca să își susțină iarăși nevinovăția în fața lor.

Mama fetei spune că fiica sa i-a povestit că, ajunsă în curtea femeilor, a văzut doi bărbați care se certau cu acestea și că ar fi fugit speriată.

Apoi povestea capătă detalii pe care anchetatorii trebuie să le confirme. Tot mama fetei spune că, la Poliție, fiica ei bănuită de crimă ar fi declarat că, ajunsă în curte la cele două femei, ar fi văzut o scenă ciudată.

Bătrâna de 82 de ani își atacase fiica cu un cuțit. Adolescenta susține că i-a luat bătrânei cuțitul din mână și apoi a plecat. Așa s-ar explica prezența amprentelor ei pe arma crimei.

Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești: „Ceea ce s-a întâmplat este un fapt de o agresivitate și o violență extremă. Fetița nu ar fi fost cunoscută cu un comportament agresiv. Știu că era o fetiță slăbuță la carte, dar, din punct de vedere comportamental, nu prezenta probleme, adică răspundea la toate solicitările școlii corect”.

Deocamdată, nu au fost formulate acuzații directe împotriva fetei. Adolescenta a fost preluată de Directia de Asistență Socială.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30