fbpx
 
Foto generic Foto generic

Bărbat încătușat în fața fiicei sale de 10 ani, după un scandal în trafic


Un bărbat din Dorohoi a făcut un adevărat scandal în trafic cu polițiștii de la rutieră. Întreaga scenă a avut loc de față cu fiica lui de 10 ani, care se afla în mașină. Bărbatul nu a vrut să sufle în etilotest, iar în cele din urmă a fost pus la pământ și încătușat.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost oprit de poliţişti în trafic. Oamenii legii au vrut să-l legitimeze și să îl verifice cu aparatul etilotest, însă șoferul a devenit recalcitrant. La întreg scandalul a asistat speriată și fiica de 10 ani a bărbatului, scrie realitatea.net.

În cele din urmă, polițiștii l-au încătușat pe bărbat și l-au dus la secție. Individul îi acuză acum pe agenți că după ce l-au ridicat, i-au lăsat fiica singură în autoturism.

Reprezentanții poliției spun însă că au respectat legea și copilul ar fi fost recuperat de mamă la scurt timp după incident. „Precizăm faptul că în autoturism, în momentul incidentului, se afla copilul minor al bărbatului, in vârstă de 10 ani, care a fost lăsat, temporar, în grija unei cunoștințe a mamei acestuia, ce se afla în zonă în acel moment, aceasta asumându-și responsabilitatea de supraveghere a minorului până la sosirea mamei. Ulterior, mama minorului s-a deplasat la sediul poliției, unde a discutat cu polițiștii despre împrejurările in care s-a produs incidentul la care a asistat minorul”, a mai precizat agent principal Delia Nenișcu.

Potrivit polițiștilor, bărbatul era cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de ultraj, amenințare și conducere sub influența alcoolului.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30