fbpx
Print this page
Pacient bătut de doctorița de familie cu pumnii și picioarele chiar în cabinet: „Eram plin de sânge”

Pacient bătut de doctorița de familie cu pumnii și picioarele chiar în cabinet: „Eram plin de sânge”


Un pacient din Timiș a fost bătut de doctorița de familie chiar în cabinet. Bărbatul intenționa să ceară un bilet de trimitere, dar nu avea asigurare de sănătate și de acolo a început conflictul.

Victima povestește că ar fi fost lovită de doctoriță cu pumnii și picioarele, apoi a căzut și și-a spart nasul. Medicul susține însă că pacientul este cel care a sărit la bătaie, iar ea doar s-a apărat, arată Știrile PRO TV.

Pacientul în vârstă de 66 de ani este pensionar și locuiește în Bulgăruș. Acum două zile a mers la dispensarul din sat, pentru un bilet de trimitere. Spune că doctorița și-a ieșit din minți când a auzit că nu are asigurare și că ar fi început să îl lovească în cabinet, iar apoi ar fi continuat și în fața dispensarului. Sub ploaia de lovituri, bărbatul a căzut cu fața pe asfalt și și-a spart nasul.

Tudor Gheorghe, victimă: „M-am dus să îi spun dacă sunt asigurat, fiică-mea de la Timișoara a spus Casei de Asigurări: tati e asigurat. Am mers vreo 10 metri și inopinant, din spate dup-dup. Două picioare în testicule și cu pumnii și cu picioarele. Pe cuvânt! Am căzut jos. Am căzut jos pe beton și m-am lovit. După aceea mi-a dat cu picioarele, cu pumnii. Bine, eram plin cu sânge pe nas”.

Olivera Bălan are 39 de ani și este singurul medic de familie din sat. Doctorița spune că ea a fost cea atacată de pacient, așa că a fost nevoită să se apere.

Olivera Bălan, medic de familie: „A sărit la mine în cabinet, să mă lovească. După ce m-a înjurat, s-a comportat urat, asta s-a întâmplat. A dorit să-mi ceară o trimitere cu toate că el nu este în regulă cu actele. Nu are card de sănătate, nu are adeverință înlocuitoare de card. A sărit să mă lovească, a tras de mine, m-a înjurat, mi-a vorbit urât și eu normal că m-am apărat, doar nu o să stau să mă bată acel domn”.

La scenele din fața dispensarului au asistat mai mulți localnici. Toți au confirmat spusele bărbatului agresat.

Fosta soție a pacientului a fost cea care a sunat la poliție.

Maria Gheorghe, fosta soție a bărbatului: „Nu prea are răbdare cu pacienții. Nu prea vorbește frumos cu ei. L-a umplut de sânge. Cu picioarele, cu pumnii a dat în el. Eu am văzut de la poartă cand l-a bătut. Eu nu stau departe de dispensar. Când a venit de acolo, l-am întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus la doamna doctor și i-am spus de asigurare și l-a luat la bătaie”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, deocamdată in rem, adică fizează doar fapta. Cazul este pe masa magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare